Nieuws

Wat is een spray park?

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden en Attractieparken

Een spray park, ook wel bekend als een interactieve waterspeelplaats, is een plek waar waterpret centraal staat. Denk aan fonteinen, waterkanonnen en sproeiers die kinderen (en volwassenen!) uitnodigen om te spetteren en te spelen. Deze speelplaatsen zijn ontworpen om veilig, toegankelijk en kosteneffectief te zijn, wat ze een geweldige optie maakt voor zowel nieuwe als bestaande locaties.

1. Verkoeling en vermaak
Op warme zomerdagen bieden de interactieve waterspeelplaatsen een verfrissende ontsnapping aan de hitte. De vrolijke kleuren en interactieve elementen zorgen ervoor dat kinderen urenlang zoet zijn met spelen, terwijl ouders kunnen ontspannen en genieten van het plezier om hen heen.

2. Sociale ontmoetingsplaats
De waterspeelplaatsen van Watergames & More zijn meer dan alleen plekken om af te koelen. Ze fungeren als ontmoetingsplaatsen waar gezinnen samenkomen, kinderen nieuwe vrienden maken en buren elkaar beter leren kennen. Dit versterkt de sociale cohesie binnen de gemeenschap en draagt bij aan een gevoel van verbondenheid.

Bent u klaar om uw gemeente te transformeren met een verfrissende en levendige openbare ruimte? Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe onze interactieve waterspeelplaats kan bijdragen aan de aantrekkelijkheid en leefbaarheid van uw stad of dorp. Volg ons op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze laatste projecten en innovaties.

16 apr 2024 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames en Openbare ruimtes In een tijd waarin de behoefte aan verkoeling en vermaak in de openbare ruimte groter is dan ooit, vormen interactieve waterspeelplaatsen, ook wel spray park of...
26 mrt 2024 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes In een tijd waarin de temperaturen blijven stijgen en de zoektocht naar verfrissing belangrijker w...

Watergames & More Brochure

Download nu

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact