Nieuws

W&M op de Recrecatie Vakbeurs 2023

Leestijd: 1,5 minuut
Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken, Openbare ruimtes

Een na laatste beurs van het seizoen zit er alweer op. De tijd vliegt! Vorige week was het beursteam van Watergames and More te vinden op de Aquanale in Keulen. Succesvolle beurs waarbij we opnieuw nieuwe klanten hebben ontmoet!

Over twee weken is alweer de laatste beurs van ons beursseizoen. Dan is het beursteam dit jaar voor de laatste keer te vinden in Hardenberg tijdens de Recreatie Vakbeurs. Ontmoet ons van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 november in de Evenementenhal Hardenberg.

Ons beursteam kijkt er enorm naar uit om u daar te ontmoeten en te laten zien waar we zo gepassioneerd over zijn. Tot over twee weken!

De Recreatie Vakbeurs is de vakbeurs voor de gehele recreatiebranche. Kom tijdens deze beurs alles te weten over onze spray parks, waterglijbanen, inflatables, waterspeelstructuren en nog veel meer.

De stand van Watergames & More vindt u in hal 2 tegenover het Zwembadplein, stand 244.

Datum: 14, 15 & 16 november 2023, 10:00-18:00u.

Locatie:
Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2
7772 TV Hardenberg, Nederland

Waterglijbanen
Waterglijbanen hebben altijd al een speciale plaats ingenomen in het hart van waterliefhebbers. Bij Watergames & More hebben we deze geliefde ervaring naar een hoger niveau getild. Of u nu geniet van kronkelende bochten of spannende vrije vallen, onze waterglijbanen beloven een onvergetelijke sensatie.

Spray park
Verfrissing en plezier komen samen in ons spray park. Bezoekers kunnen op deze interactieve waterspeelplaats genieten van sprankelende fonteinen en verkwikkende waterstralen die de zintuigen prikkelt.

Waterspeelstructuren
Voor degenen die de wereld van verbeelding en avontuur omarmen, bieden onze waterspeelstructuren een speeltuin vol mogelijkheden. Deze kleurrijke speelstructuren zijn op maat gemaakt voor plezier voor zowel kinderen als volwassenen.

Inflatables
Onze opblaasbare speeltoestellen zijn ontworpen voor degenen die op zoek zijn naar avontuur op het water. Van enorme drijvende eilanden tot leuke springkussens, deze inflatables brengen het feest naar elke binnen- of buitenzwembad.

Kom langs op onze stand (hal 2 stand 244) tijdens de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg ((NL) en duik in de wereld van waterplezier. We maken graag persoonlijk kennis en vertellen u meer over onze producten. Heeft u nu al vragen? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

29 aug 2023 - Beursbezoeken
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: beursbezoekers, dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten Het is weer die tijd van het jaar waar we allemaal reikhalzend naar uitkijken: het beursseizoen 2023...
11 jul 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes Met de temperatuur die gestaag stijgt, is het tijd om te ontdekken hoe u uw gasten kunt laten afkoe...

Watergames & More Brochure

Download nu

Waterglijbanen Brochure

Download nu

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact