Nieuws

Beursseizoen 2023

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: beursbezoekers, dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten

Het is weer die tijd van het jaar waar we allemaal reikhalzend naar uitkijken: het beursseizoen 2023 staat voor de deur! Dit najaar zet Watergames & More wederom haar beste beentje voor en nemen we deel aan vier beurzen, zowel nationaal als internationaal. Dit is hét moment om uw agenda vrij te maken en ons te komen bezoeken!

Op deze beurzen bieden we u de kans om de nieuwste en meest innovatieve ontwikkelingen op het gebied van waterspel te ontdekken. We hebben hard gewerkt om u te voorzien van de meest geavanceerde producten en oplossingen die de wereld van waterspel ooit heeft gezien.

Nu al nieuwsgierig geworden? Wacht niet tot de beurzen beginnen, maar neem vandaag nog contact met ons op. Ons enthousiaste team staat klaar om u te informeren over al onze mogelijkheden en om uw vragen te beantwoorden. We kunnen niet wachten om u meer te vertellen over onze spannende producten en hoe ze uw waterspelervaring naar een hoger niveau tillen.

Kom langs op een van onze stands op de komende beurzen. Samen gaan we op avontuur en ontdekken we de onbegrensde wereld van waterspel. Ons team kijkt er enorm naar uit om u daar te ontmoeten en te laten zien waar we zo gepassioneerd over zijn. Tot snel!

Beurzen waar Watergames & More dit najaar te vinden is, zijn:

IAAPA is de grootste internationale vakbeurs voor de Leisure industrie. Tijdens de IAAPA Expo Europe komen alle professionals op het gebied van amusement en entertainment samen om hun nieuwste producten te presenteren en nieuwste ontwikkelingen en innovaties te bespreken. Dit jaar vindt de beurs in Wenen plaats.

Ons standnummer is A-2637.

Datum: 26 t/m 28 september 2023

Locatie: Messe Wien Exhibiton Conress Center, Messepp. 1, 1021 Vienna Austria

De ZwembadBranche Dag is de dag waarbij de gehele zwembadbranche bijeen komt om kennis op te doen en informatie te delen. Er worden verschillende workshops en demonstraties gegeven. Daarnaast worden de nieuwste ontwikkelingen en innovaties besproken. Tijdens deze dag praten we graag bij over de mogelijkheden om de attractiewaarde van uw zwembad te verhogen.

Watergames & More staat dit jaar in hal 1, stand 04.

Datum: 10 oktober 2023, 09:00-16:00u.

Locatie:
Midden Nederland Hallen
Thorbeckelaan 123
3771 ED Barneveld, Nederland

Aquanale is de beurs voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met vrijetijd, sport en waterrecreatie. Tijdens deze dagen vertellen we u graag meer over onze uiteenlopende producten om de attractiewaarde van uw locatie te verhogen.

Watergames & More is te vinden in hal 08.1 stand B041.

Datum: 24 t/m 27 oktober 2023

Locatie:
Koelnmesse GmbH
Messeplatz 1
50679 Keulen, Duitsland

De recreatievakbeurs is de vakbeurs voor de gehele recreatiebranche. De recreatievakbeurs viert dit jaar haar 20-jarig jubileum. Tijdens deze beurs praten wij de recreatiebranche bij over de laatste ontwikkelingen en producten op het gebied van ultiem waterspel. Kom alles te weten over spray parks, waterglijbanen, inflatables, waterspeelstructuren en nog veel meer.

De stand van Watergames & More vind je in hal 2 tegenover het Zwembadplein, stand 244.

Datum: 14, 15 & 16 november 2023, 10:00-18:00u.

Locatie:
Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg, Nederland

We stellen graag het team dat voor u klaar staat aan u voor:

Watergames & More Brochure

Download nu

Spray park brochure

Download nu
17 mei 2022 - Producten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: zwembaden, verblijfsrecreatie, dagrecreatie, attractieparken en gemeenten Wij maken met veel genoegen de mooiste projecten voor onze opdrachtgevers. Deze bereiden wij zorgvuldig voor, producere...
10 mei 2022 - Producten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: zwembaden, verblijfsrecreatie, dagrecreatie, attractieparken en gemeenten Wij hebben onze eigen double racer waterglijbaan ontwikkeld! Onze filosofie bij deze ontwikkeling is maximale flexibili...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact