Nieuws

Opmars Spray Parks gaat door

In augustus werden ze al aangekondigd: twee prachtige nieuwe Spray Park waterspeeltuinen in België bij Floreal Camping het Veen en bij Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer. In dit nieuwsbericht een update over deze projecten.

Het nieuwe Spray Park van Floreal Camping het Veen bestaat uit diverse waterbogen en sproei-installaties. Op deze locatie was geen zwembadinstallatie aanwezig en dus is een standalone Spray Park gerealiseerd. Alle regelsystemen en speeltoestellen zijn inmiddels gemonteerd en ook de betonvloer is gestort en van kleuren voorzien. Hiermee is dit Spray Park helemaal startklaar voor het komende voorjaar.

Ook bij het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer nabij Mol verlopen de werkzaamheden zeer voorspoedig. Het Spray Park zal gevoed worden met natuurwater uit het Zilvermeer. Een unieke oplossing die mogelijk is dankzij de hoge kwaliteit van het water. Op dit moment zijn alle toestellen en techniek helemaal gereed. De laatste fase van het project start binnenkort met het storten van de betonvloer. In het voorjaar zal tot slot de speciale Polysoft-toplaag aangebracht worden. Een PolySoft-vloer is zacht, duurzaam en bevat bovendien kleurrijke opdruk en afbeeldingen waarmee het Spray Park helemaal tot leven gaat komen. Ook het Spray Park bij het Zilvermeer gaat komend voorjaar open.

De aanleg van een Spray Park, inclusief alle extra werkzaamheden en techniek, kunnen wij geheel in eigen beheer realiseren. Dat biedt een unieke gestroomlijnde totaaloplossing waarbij alle techniek, zoals buffers, techniekruimtes en waterbehandeling naadloos verwerkt worden in het Spray Park. Dankzij onze efficiënte werkwijze is ook een scherpe prijsstelling mogelijk. Zo kan met Watergames & More binnen ieder budget en op elke locatie, een geweldig Spray Park gerealiseerd worden.

Ook op de afgelopen vakbeurzen hebben we zoveel mogelijk mensen laten kennismaken met onze producten. Bent u ook geïnteresseerd in de vele mogelijkheden en wilt u graag meer informatie? Bekijk dan onze productpagina’s of neem direct vrijblijvend contact met ons op.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact