Nieuws

Ook na het beursseizoen staat Watergames & More voor u klaar

Het beursseizoen zit erop. De afgelopen maanden hebben wij op diverse beurzen in binnen- en buitenland gestaan en bezoekers mogen vertellen over het mooist denkbare speelgoed; water. Ook nu staan we nog steeds voor u klaar voor een totaaloplossing.

Een geslaagd beursseizoen
De afgelopen maanden is Watergames & More op meerdere plekken in binnen- en buitenland geweest voor verschillende beurzen. Dit beursseizoen was weer een groot succes! We hebben veel bezoekers mogen ontvangen aan onze stands, veel leuke gesprekken mogen voeren over het mooist denkbare speelgoed en nieuwe mensen mogen ontmoeten. Aan iedereen die onze stands heeft bezocht: leuk dat u er was!

Ook nu staan we voor u klaar
Heeft u dit beursseizoen geen kans gehad om ons te komen ontmoeten? Dat is geen probleem. Ook na alle drukbezochte beurzen staat ons team voor u klaar. Onze enthousiaste, nieuwe accountmanager gaat bijvoorbeeld graag met u in gesprek over uw ideeën en de mogelijkheden voor een spetterende waterattractie op uw locatie.

Alles onder één dak
Bij Watergames & More vindt u een A-tot-Z-oplossing onder één dak. Wist u bijvoorbeeld dat wij onze eigen design-afdeling hebben? Hierdoor kunnen we de ideeën en wensen die u met onze accountmanager bespreekt, nader uitwerken. Doordat we snel kunnen schakelen, kunnen we het ontwerp ook direct passend maken. Daarnaast beschikken we over onze eigen projectcoördinatoren en servicemonteurs. We kunnen u begeleiden vanaf de brainstormsessie, naar het tekenontwerp en dan door naar onze uitvoeringsafdeling. Hier wordt ook de engineering verzorgd. Dat betekent dat we van begin tot eind betrokken zijn, met u kunnen meedenken en u volledig kunnen ontzorgen.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of wilt u graag kennismaken met ons? Neem dan gerust contact met ons op.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact