Nieuws

Ontmoet Watergames & More op de beurs in binnen- & buitenland

Leestijd: 1 minuut
Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, zwembaden, attractieparken en gemeenten

Ruim 1,5 jaar na de uitbraak van het coronavirus is het dan eindelijk weer zover! We mogen u weer ontmoeten op de beurzen en daar hebben we ontzettend veel zin in! Dit jaar staat Watergames & More op meerdere beurzen in binnen- & buitenland. Kom langs en ontdek de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van waterspel. Zien we u ook op onderstaande beurzen?

IAAPA is de grootste internationale vakbeurs voor de Leisure industrie. Tijdens de IAAPA Expo Europe komen alle professionals op het gebied van amusement en entertainment samen om hun nieuwste producten te presenteren en nieuwste ontwikkelingen en innovaties te bespreken.

28-30 september 2021
Fira Barcelona Gran Via
Avenida Joan Carles 1, 64
L’Hospitalet de Llobregat
08908 Barcelona, Spanje
Watergames & More: hal 2 stand 267

Aquanale is de beurs voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met vrijetijd, sport en waterrecreatie. Tijdens deze dagen vertellen we u graag meer over onze uiteenlopende producten om de attractiewaarde van uw zwembad te verhogen.

26-29 oktober 2021
Koelnmesse GmbH
Messeplatz 1
50679 Keulen,  Duitsland
Watergames & More: hal 8.1 stand A039

De recreatievakbeurs is de vakbeurs voor de gehele recreatiebranche. Tijdens deze beurs praten wij de recreatiebranche bij over de laatste ontwikkelingen en producten op het gebied van ultiem waterspel. Kom alles te weten over Spray Parks, waterglijbanen, Union, WaterClimbing en nog veel meer.

16-18 november 2021
Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg, Nederland
Watergames & More: Zwembadplein hal 1 stand 483

De ZwembadBranche Dag is de waarbij de gehele zwembadbranche bijeen komt om kennis op te doen en informatie te delen. Er worden verschillende workshops en demonstraties gegeven en de nieuwste ontwikkelingen en innovaties zullen besproken worden. Dit jaar wordt de ZwembadBranche Dag gehouden op een nieuwe locatie; de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

30 november 2021
Midden Nederland Hallen
Thorbeckelaan 123
3771 ED Barneveld, Nederland
Watergames & More: hal 1 stand 29

We stellen graag het team aan u voor dat (in wisselende samenstelling per beurs) voor u klaarstaat:

Wilt u meer informatie over de beurzen of bent u benieuwd wat we u daar kunnen vertellen? Neem gerust contact met ons op. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

23 mrt 2021 - Projecten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: alle klanten Watergames & More groeit nog steeds. Om onze Duitstalige klanten nog beter te kunnen bedienen hebben we een nieuwe key accountmanager voor Duitstalig gebied aangesteld. Remco...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact