Nieuws

Nieuwe key accountmanager Duitsland

Leestijd: 1 minuut
Interessant voor: alle klanten

Watergames & More groeit nog steeds. Om onze Duitstalige klanten nog beter te kunnen bedienen hebben we een nieuwe key accountmanager voor Duitstalig gebied aangesteld. Remco Snoep is op 1 februari 2021 bij Watergames & More gestart.

Remco is binnen ons team verantwoordelijk voor de klanten en opdrachtgevers in de Duitstalige landen. Naast zijn kwaliteiten als accountmanager is Remco een netwerker in hart en nieren. Remco schakelt snel en stelt het belang van de klant en opdrachtgevers altijd voorop.

Door zijn gedrevenheid, enthousiasme en eerlijkheid is Remco een professionele partner voor klanten en opdrachtgevers. Remco werkt graag samen met het team van Watergames & More om de opdrachten van klanten en opdrachtgevers perfect uit te voeren. Wilt u een mooi nieuw project samen met Watergames & More in Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland realiseren? Neem dan zeker contact met hem op!

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

03 feb 2021 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie Voor de ijsfabriek van Eis Greissler in het Oostenrijkse Krumbach realiseert Watergames & More dit jaar twee volledig gethematiseerde Spray Parks ter uitbreiding van ...
25 feb 2021 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie In het Duitse Friesoythe (Noord-Duitsland), realiseert Watergames & More binnenkort een gethematiseerde waterspeelplaats voor Tier- und Freizeitpark Thüle. Naast dieren en a...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact