Nieuws

Nieuwe waterspeelstructuur voor Leeghwaterbad Spurd

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden

Tijdens de ZwembadBranche Dag hebben we kennis gemaakt met het zwembad Leeghwaterbad van de Spurd in Purmerend (NL). Zij hadden een mooie uitdaging voor Watergames & More: vernieuwing van het kleutergebied in het zwembad. Na gesprekken met Watergames & More is er een leuke klim- en klauter waterspeelstructuur als eindresultaat gekomen! Dit speelstructuur biedt Leeghwaterbad een nieuw en uitdagend waterspelement, wat voorheen nog niet aanwezig was in het zwembad. Het zal ook een breder publiek aanspreken, vooral jongere bezoekers.

De waterspeelstructuur bevat talloze leuke klim- en klautermogelijkheden. Door de aanwezigheid van kleine daken ontstaat het gevoel van 3 afzonderlijke speelkamers, die samen één groot speelhuis vormen. Bij het ontwerpen van de speelstructuur is rekening gehouden met kinderen van verschillende leeftijden. Zo is er een waterglijbaan voor peuters en kleuters, en twee buisglijbanen voor oudere kinderen. Daarnaast zijn er diverse kantelemmers, touwbruggen en speelementen om het plezier in het water compleet te maken.

Bent u ook op zoek naar een geschikte toevoeging voor uw locatie? Neem dan contact met ons op! Samen met onze professionals kijken we welke waterattracties uw locatie naar een hoger niveau kunnen tillen. Bovendien kunnen wij u volledig ontzorgen en zorgen voor de complete installatie, inclusief ontwerp, montage en onderhoud!

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Watergames & More en onze projecten door ons te volgen op LinkedIn of u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

05 jul 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten Watergames & More heeft voor Landal Mooi Zutendaal een maatwerk waterspeelstructuur, peuterbadinrichting en Spra...
21 mrt 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor:  Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden en Attractieparken Op donderdag 23 maart opent het nieuwe sportief recreatiecentrum De Wiltsangh in Nunspeet (NL) haar deuren voor het...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact