Nieuws

Nieuwe glijbaan voor het zwembad Hallenfreibad

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: hotels, waterparken, attractieparken, zwembaden, dagrecreatie, verblijfsrecreatie

In het zwembad Hallenfreibad (DE) in Burgdorf wordt nog dit jaar een nieuwe waterglijbaan gebouwd. Het binnenbad wordt daar namelijk gerenoveerd. Tijdens deze renovatie wordt de oude waterglijbaan vervangen door een nieuwe waterglijbaan van Watergames & More!

Voor de kerst 2022 is de waterglijbaan gereed en kan het in gebruik worden genomen. De glijbaan is circa 39 meter lang en wordt van glasvezelversterkte kunststof (GVK) gemaakt. De extra stevige glijbaan wordt geplaatst op de plek van de oude waterglijbaan.

Verder is de waterglijbaan verschillend ten opzichte van zijn voorganger. Zo heeft deze een veel hogere attractiewaarde. Je betreedt de glijbaan met behulp van een spiltrap. Tijdens de rit houdt een tijdsregistratiemeter de beste tijd van de dag, beste tijd van de glijbaan en de eigen tijd van de bezoekers bij. Hierdoor worden bezoekers elke keer gemotiveerd om hun score te verbeteren en tegen elkaar te strijden voor de hoogste score en snelste tijd.

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

12 apr 2022 - Expertise
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: verblijfsrecreatie, dagrecreatie, zwembaden, attractieparken en gemeenten Watergames & More heeft het afgelopen jaar een volledig nieuw mallenpakket ontwikkeld voor onze waterglijbanen. V...
23 aug 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: hotels, waterparken, attractieparken, zwembaden, dagrecreatie, verblijfsrecreatie Gelegen aan het meer van Tiberias vind je het Gai Beach Hotel (IL). Het hotel heeft haar eigen waterpark ge...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact