Nieuws

Nieuwe functies voor W&M collega’s Joeri & Kirsten

Leestijd: 1 minuut
Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, zwembaden, attractieparken en gemeenten

Zoveel mogelijk mensen op een zorgeloze, veilige en speelse manier laten genieten van water dat is waar Watergames & More voor staat en voor gaat. We hebben een team van professionals die zich hier elke dag met veel enthousiasme voor inzetten. Twee van deze professionals zijn Joeri en Kirsten. Zowel Joeri als Kirsten zijn al langere tijd werkzaam bij Watergames & More en betreden nu een nieuwe functie binnen het bedrijf.

Om de kwaliteit van onze projecten te borgen en als bedrijf verder te ontwikkelen gaat Joeri invulling geven aan de functie Manager Uitvoering. Joeri heeft in zijn tijd bij Watergames & More als projectmanager veel ervaring opgedaan met de uitvoering van complexe projecten. We hebben dan ook besloten om de rol van Manager Uitvoering intern te vervullen, omdat we ervan overtuigd zijn dat Joeri over de juiste kwaliteiten beschikt voor deze rol.

De rol van Manager Uitvoering werd voorheen ingevuld door mede-eigenaar Odmar van den Berg. Joeri zal de rol van Manager Uitvoering overnemen van Odmar, zodat Odmar zich meer kan richten op bedrijfsstrategie & ontwikkeling van Watergames & More. Als Manager Uitvoering wordt Joeri hoofdverantwoordelijk voor de realisatie van projecten, van begin tot einde, o.a. door het bewaken van de totale planning van alle projecten en intensieve contacten met onze toeleveranciers.

Kirsten is al ruim drie jaar werkzaam bij Watergames & More als Hoofd Design en betreedt nu de nieuwe functie van Manager Design & Development. De grootste verandering van deze functie zit in development. Kirsten is naast het ontwerpen en de engineering van onze waterattracties ook verantwoordelijk voor het in-house ontwikkelen van nieuwe producten. Een voorbeeld hiervan is onze nieuwe lijn waterspeelstructuren die in-house ontworpen is. We hebben haar functietitel op deze verantwoordelijkheid aangepast.

Wij zijn trots dat we als bedrijf deze stap in verdere professionalisering mogen zetten om zo onze klanten nog beter te kunnen bedienen. We hebben alle vertrouwen in de nieuwe en aangepaste rol van Joeri en Kirsten en wensen hun veel werkplezier toe!

Bent u benieuwd wat waterspel voor uw locatie kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

21 sep 2021 - Projecten
Leestijd: 2 minuten Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, zwembaden, attractieparken en gemeenten Het is lekker druk! Voor het hoogseizoen realiseerden we veel verschillende Spray Parks, waterglijbanen & more. Maa...
10 aug 2021 - Team
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: alle klanten en relaties Watergames & More groeit hard! Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen hebben we Laura Poortman als nieuwe designer aangesteld. Laura start als aanvulling op...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact