Nieuws

Nieuwe designer

Leestijd: 1 minuut
Interessant voor: alle klanten en relaties

Watergames & More groeit hard! Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen hebben we Laura Poortman als nieuwe designer aangesteld. Laura start als aanvulling op ons design team met Kirsten en Chieneke.

Laura studeerde af aan de TU Delft in Industrial Design Engineering. Ze ontwerpt graag producten waarmee ze mensen blij maakt. Ze kon dan ook niet wachten om na haar afstuderen waterattracties te gaan ontwerpen. Haar oog voor detail en kwaliteit zorgen voor mooie en realiseerbare ontwerpen. Samen met Kirsten en Chieneke is ze verantwoordelijk voor het complete design van projecten. Ze tekent wensen van opdrachtgevers uit en zorgt dat de werk- en staalconstructietekeningen productieklaar zijn.

De designers van onze eigen engineerafdeling vertalen de ontwerpwensen van de opdrachtgever in een digitaal ontwerp. Hierbij houden ze rekening met de juiste balans tussen spanning & veiligheid en uitstraling & functionele mogelijkheden van onze waterattracties. Met verschillende online 3D-tekenprogramma’s zorgen ze ervoor dat de ideeën van onze opdrachtgevers direct tot leven komen. Doordat we onze designers in huis hebben zijn we in staat snel te schakelen met onze opdrachtgevers. Laura is op 1 augustus 2021 bij Watergames & More gestart. We zijn erg blij dat Laura ons team gaat versterken en wensen haar veel plezier!

We hebben verschillende vacatures openstaan. Bekijk ze hier en neem gerust contact met ons op. Wellicht ben jij dan binnenkort ook onze nieuwe collega. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

23 mrt 2021 - Projecten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: alle klanten Watergames & More groeit nog steeds. Om onze Duitstalige klanten nog beter te kunnen bedienen hebben we een nieuwe key accountmanager voor Duitstalig gebied aangesteld. Remco...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact