Nieuws

Nieuwe designer Stijn

Leestijd: 1 minuut
Interessant voor: alle klanten en relaties

Watergames & More groeit hard! Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen hebben we Stijn Berghout als nieuwe designer aangesteld. Stijn start als aanvulling op ons design team met Kirsten, Chieneke, Laura en Hilario.

Stijn studeerde af aan de TU Delft in Industrial Design Engineering. Hij is samen met de andere designers binnen ons team verantwoordelijk voor het complete design van projecten. Hij tekent wensen van opdrachtgevers uit en zorgt dat de werk- en staalconstructietekeningen productieklaar zijn. Zijn fascinatie voor sport en spel neemt hij mee in het ontwerpen van de mooiste waterattracties. Hij denkt graag met u mee om een zo mooi mogelijk product neer te zetten, waar mensen blij van worden; zowel u als de eindgebruikers!

De designers van onze eigen engineerafdeling vertalen de ontwerpwensen van de opdrachtgever in een digitaal ontwerp. Hierbij houden ze rekening met de juiste balans tussen spanning & veiligheid en uitstraling & functionele mogelijkheden van onze waterattracties. Met verschillende online 3D-tekenprogramma’s zorgen ze ervoor dat de ideeën van onze opdrachtgevers direct tot leven komen. Doordat we onze designers in huis hebben zijn we in staat snel te schakelen met onze opdrachtgevers. Stijn is op 1 april 2022 bij Watergames & More gestart. We zijn erg blij dat Stijn ons team gaat versterken en wensen hem veel plezier!

We hebben verschillende vacatures openstaan. Bekijk ze hier en neem gerust contact met ons op. Wellicht ben jij dan binnenkort ook onze nieuwe collega. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

07 dec 2021 - Expertise
Leestijd: 2 minuten Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, zwembaden attractieparken en gemeenten Watergames & More zorgt dat uw dromen werkelijkheid worden. Hierin helpt Watergames & More opdrachtgevers om do...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact