Nieuws

Maatwerk & thematisering in waterspeelplaatsen

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: verblijfsrecreatie, dagrecreatie, zwembaden, attractieparken en gemeenten

Om optimaal in te spelen op de wensen van onze opdrachtgevers biedt Watergames & More de mogelijkheid tot maatwerk in de vorm van thematisering. De mogelijkheden in maatwerk en thematisering zijn letterlijk eindeloos. Een sprookjesthema, dierenthema of piratenthema, het kan allemaal. Onze in-house designers vertalen met veel plezier gedachtes en ideeën van onze opdrachtgevers naar unieke vormen en oplossingen, waarin ze altijd oog houden voor de maakbaarheid. Met onderstaande projecten laten we u graag een greep zien uit wat er allemaal mogelijk is in maatwerk en thematisering.

Voor de ijsfabriek Eis Greissler in Oostenrijk heeft Watergames & More twee gethematiseerde waterspeelplaatsen gerealiseerd in een ijsthema. Zo is de Mega Soaker (grote kantelemmer) van de waterspeelplaats bijvoorbeeld gerealiseerd als een ijshoorntje en zijn in het Spray Park elementen opgenomen als ijsbakjes en ijshoorntjes. Maar thematisering gaat verder dan de elementen van het Spray Park. Ook de vloer kan meegenomen worden in het thema, zoals ook bij Eis Greissler is gedaan. Het ontwerp op de vloer van Eis Greissler stelt een twist voor die wordt gecreëerd bij het maken van ijs.

Voor het museumpark Historyland heeft Watergames & More een maatwerk speelstructuur gerealiseerd in een beverthema. Volledig aansluitend op het beverthema heeft de waterspeelstructuur een houtlook-afwerking gekregen, zijn aan de constructie enkele takken van polyester gemonteerd, is het dak decoratief afgewerkt met kunstbladeren en zijn op het dak twee bevers geplaatst.

Volledig in de stijl met het thema van Tier-und Freizeitpark Thüle, dat een dierentuin en attractiepark in één is, heeft Watergames & More een waterspeelplaats ontworpen met een jungle-thema. Het ontwerp van de waterspeelplaats is geïnspireerd op natuurlijke elementen, zoals beekjes, palmbomen, rotsen, dieren en boomstammen. Om aan te sluiten bij het thema zijn ook hier de kleuren van de elementen en de vloer zorgvuldig uitgekozen om ze bij het thema te laten aansluiten. De waterspeelplaats wordt dit voorjaar in gebruik genomen. In onderstaande foto is het ontwerp van de waterspeelplaats te zien.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw locatie? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

25 jan 2022 - Projecten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: verblijfsrecreatie Voor het nieuwe vakantiepark Drentse Lagune realiseert Watergames & More een waterspeelplaats met diverse maatwerkobjecten, waarbij we ook de totale waterbehandelingsinst...
18 jan 2022 - Projecten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: verblijfsrecreatie en dagrecreatie Voor Vakantiepark Molenwaard realiseert Watergames & More een Spray Park in een fonteinsituatie met licht en geluid. Het in tweeën opgesplitste Spray Pa...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact