Nieuws

Maatwerk waterspel bij Sportcentrum de Kuil in Bodegraven

Leestijd: 1 minuut
Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten

Het waterspel bij het nieuwe Sportcentrum de Kuil in Bodegraven is een perfect voorbeeld waar het “More” van Watergames & More voor staat. In opdracht van Vaessen en naar ontwerp van Slangen + Koenis Architecten hebben wij de buitenbad inrichting verzorgd.

Er is voor de peuterbadinrichting gebruik gemaakt standaard toestellen van Waterplay Solutions Corp. Dit is aangevuld met maatwerk rotspartijen waar een peuterglijbaan in opgenomen is. De standaard toestellen van Waterplay zijn aangepast naar een maatwerkoplossing (dit is voor elke specifieke situatie mogelijk!).

De rotspartijen bij het zwembad zijn volledig in 3D gefreesd en op locatie afgewerkt met stucwerk en glasvezelversterkte polyester. Bij het ontwerpen en realiseren van de rotspartijen is speciale aandacht besteed aan het realiseren van uitstraling en ontwerp zoals het door de architect is bedacht. Door het freeswerk is het rotswerk uiteindelijk volledig identiek aan het oorspronkelijke ontwerp gerealiseerd, naar tevredenheid van de architect.

Het peuterbad is nog aangevuld met een speciale maatwerk waterspeeltafel ontworpen en gerealiseerd door Watergames & More. Juist door de specifieke kennis over spelen en waterspel zijn wij in staat om voor de opdrachtgever zowel met standaard toestellen als met maatwerkoplossing precies het doel dat voor ogen is te bereiken. Met slimme keuzes en goed ontwerp aan de voorkant hoeft een maatwerkoplossing niet duurder te zijn!

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

20 apr 2020 - Expertise
Leestijd: 3 minuten Watergames & More streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen op een zorgeloze, veilige en speelse manier van water te laten genieten. Samen met onze partner Waterplay Solutions Corp. realiseren wij S...
20 okt 2020 - Expertise
Leestijd: 2,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten Een Spray Park is een waterspeeltuin met onder andere interactieve waterspuiters en fonteinen, waarmee indivi...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact