Nieuws

Camping de Krabbeplaat werk in uitvoering

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: verblijfsrecreatie

Begin dit jaar heeft Camping de Krabbeplaat de knoop doorgehakt en gekozen voor een Spray Park van Watergames & More als toevoeging op de bestaande faciliteiten voor de gasten. Met het Spray Park met badje wordt ook de jongste doelgroep bediend. Bovendien is het Spray Park ook rolstoeltoegankelijk waardoor alle gasten er gebruik van kunnen maken.

Bij Camping de Krabbeplaat is voor een combinatie gekozen van een peuterbad met glijbaantje aangevuld met een Spray Park met toestellen uit het programma van Waterplay Solutions Corp. voor de juiste attractiviteit voor de doelgroep.

Camping de Krabbeplaat kiest ervoor om een deel van de werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren en een deel door Watergames & More. Zo voert Camping de Krabbeplaat bijvoorbeeld zelf het grondwerk uit, maar regelt Watergames & More de gehele waterzijdige installatie (inclusief een prefab ingerichte techniek- en bufferkelder). Door goede onderlinge afstemming over de werkzaamheden is een geoptimaliseerd proces gegarandeerd en de juiste kwaliteit geborgd.

De uitvoering is in volle gang.

Er is ontgraven, de bekisting is geplaatst, de ankers van de toestellen en grondspuiters zijn geplaatst en gesteld en de eerste stort is uitgevoerd.

Het Spray Park kan ruim voor het hoogseizoen in gebruik!

Bent u benieuwd wat wij voor uw locatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

20 apr 2020 - Expertise
Leestijd: 3 minuten Watergames & More streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen op een zorgeloze, veilige en speelse manier van water te laten genieten. Samen met onze partner Waterplay Solutions Corp. realiseren wij S...
09 mrt 2021 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: verblijfsrecreatie Voor Succesparken realiseert Watergames & More binnenkort bij het Recreatiepark Rhederlaagse Meren een waterglijbaan en een Spray Park. Door gerichte keuzes te maken e...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact