Nieuws

Interbad 2022

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken, Openbare ruimtes

Volgende week reist het beursteam van Watergames & More af naar Stuttgart, Duitsland voor de tweejaarlijkse Interbad. Van 25 tot en met 28 oktober komen alle internationale publieke/private zwembaden en wellness centra bijeen om hun (nieuwe) producten te presenteren. Het publiek bestaat onder andere uit zwembadeigenaren, architecten, hotelmanagers en beheerders van sportcentra. Zij komen naar de beurs om nieuwe producten te ervaren.

Een waterattractie uitzoeken voor uw locatie kan een lastige klus zijn. Wij begrijpen dit maar al te goed en denken daarom graag met u mee. We nodigen u dan ook van harte uit om kennis met ons te maken. Daag ons uit met uw situatie!

We delen graag onze expertise over onder andere spray parks, waterglijbanen, peuterglijbaan, inflatables en waterspeelstructuren. Daarbij houden we uw wensen altijd in ons achterhoofd. We kijken samen wat voor u de beste oplossing is.

Watergames & More is dit jaar aanwezig samen met Union Aquaparks voor het promoten van inflatables. Inflatables zijn opblaasbare toestellen speciaal voor gebruik op het water. Hiermee creëert u snel en eenvoudig een spectaculair parcours op het water. Dit parcours kan volledig naar wens worden gebruikt door de volgorde van de onderdelen te veranderen.

Op onze stand is een speciale plek ingericht waar u een inflatable zelf kan voelen en ervaren! Benieuwd naar dit product? Laat deze kans niet liggen en bezoek ons stand!

Interbad 2022

Watergames & More staat dit jaar in hal 6, stand B46.

Datum: 25 t/m 28 oktober 2022

Locatie:
Landesmesse Stuttgart GmbH
Messepiazza 1
70629 Stuttgart, Duitsland

Water is het mooist denkbare speelgoed! Vind bij ons de perfecte attractie voor uw gasten. Bent u niet in de gelegenheid om ons te bezoeken in Duitsland? U kunt ons van 15 t/m 17 november ook nog vinden op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg.

Benieuwd wie we zijn en wat we doen? Kom langs onze stand en we informeren u graag. Geïnteresseerd in vrijkaarten voor de Recreatie Vakbeurs? Laat het ons weten via marketing@watergamesandmore.com.

05 okt 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Zwembaden, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie Voor de start van de zomervakantie 2022 heeft Watergames & More diverse spray parks zowel nationaal als internationaal gerealiseerd bij onder...
12 jul 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten In het zwembad De Kimpel (BE) is een uitdagende waterattractie te vinden! Met behulp van opblaasbare toestellen genie...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact