Nieuws

Hoge aantrekkingskracht voor ieder publiek

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden

Inflatables hebben een onmiskenbare aantrekkingskracht op jong en oud. De levendige blauw-witte kleuren en opvallende omvang van deze speeltoestellen maken ze direct herkenbaar. Een aantrekkelijke blikvanger voor ieder zwembad of waterpark!

Of het nu gaat om kinderen die op zoek zijn naar avontuur, tieners die op zoek zijn naar sensatie, of volwassenen die gewoon willen ontspannen en plezier willen hebben: inflatables trekken de aandacht en wekken nieuwsgierigheid op. Ze vergroten het plezier in uw zwembad aanzienlijk. En een bijkomend voordeel: inflatables vereisen minimale inspanning om op te zetten en af te breken.

Met de inflatables van Watergames & More brengt u een extra dosis plezier en opwinding naar uw zwembad. Zo beleven uw gasten een onvergetelijke ervaring. Wacht niet langer en voeg een vleugje magie toe aan uw locatie met de hoogwaardige inflatables van Watergames & More. Creëer een speelparadijs op het water dat uw gasten keer op keer willen ervaren.

De zwembad collectie bestaat uit standaard parcours die in een 25m zwembad passen. De parcours bevatten lichte elementen die een waterdiepte van 2m of minder vereisen. Liever een ander inflatable gebruiken? Dat kan, vraag ons naar de mogelijkheden!

Maak uw zwembad onvergetelijk voor uw gasten en bestel nu inflatables bij Watergames & More. Neem contact met ons op! Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Watergames & More en onze projecten, volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

23 apr 2024 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie en Zwembaden Bij Watergames & More zijn we gepassioneerd over het bieden van leuke en uitdagende attracties voor zwembaden. Daarom zijn onze m...
12 jul 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten In het zwembad De Kimpel (BE) is een uitdagende waterattractie te vinden! Met behulp van opblaasbare toestellen genie...

Watergames & More Brochure

Download nu

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact