Nieuws

Inflatables: aantrekkelijke waterattracties geschikt voor elk zwembad!

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie en Zwembaden

Bij Watergames & More zijn we gepassioneerd over het bieden van leuke en uitdagende attracties voor zwembaden. Daarom zijn onze modulaire inflatables, grote opblaasbare speeltoestellen, perfect voor het snel creëren van spannende waterattracties voor uw gasten. Deze toestellen zijn eenvoudig aan te passen en samen te stellen tot een parcours, waardoor uw zwembad in een handomdraai transformeert in een aantrekkelijke dagbesteding.

In samenwerking met Union Aquaparks bieden wij een breed assortiment aan inflatables aan. Elk speeltoestel heeft zijn eigen unieke speelwaarde: van glijbanen tot klimstructuren. Alle toestellen kunnen gemakkelijk met elkaar verbonden worden, waardoor u diverse parcoursen kunt samenstellen die passen bij de activiteiten van de dag en de wensen van de bezoekers.

De kwaliteit en veiligheid van onze producten is onze topprioriteit. De inflatables van Union Aquaparks zijn gemaakt van TÜV-gecertificeerd PVC-doek, wat een lange levensduur en duurzaamheid garandeert. Extra UV-bescherming en schimmelbestendigheid zorgen ervoor dat onze inflatables weerbestendig zijn en er lang mooi uit blijven zien. De drop-stitch naden zorgen ervoor dat de inflatables ook onder hoge druk stevig en stabiel blijven. Daarnaast bieden onze antislip texturen en is er geen kans op beknelling.

Wij bij Watergames & More zijn er trots op dat we zwembaden kunnen helpen om keer op keer een leuke en veilige speelomgeving op het water te bieden. Met onze inflatables wordt elk zwembad een avontuur op zich!

Wilt u meer weten of direct een parcours bestellen? Neem dan contact op via info@watergamesandmore.com en maak uw zwembad tot een uitdagende en plezierige waterattractie! Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen bij Watergames & More en onze projecten, volg ons op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

20 feb 2024 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie en Zwembaden Zwembad De Kalkwijck heeft vorige zomer een golf van enthousiasme veroorzaakt door een inflatable parcours, de Play Lane, toe te voeg...
22 aug 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken enOpenbare ruimtes Afgelopen zomer stond Camping De Watermolen (NL) in het teken van avontuurlijke waterpret met behul...

Watergames & More Brochure

Download nu

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact