Nieuws

Watergames & More op de IAAPA Expo Europe in Wenen

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten, openbare ruimten

Volgende week is het zover! Dan vindt weer de IAAPA EXPO Europe, de grootste internationale vakbeurs voor de Leisure industrie, plaats in Wenen. Tijdens de IAAPA Expo Europe komen alle professionals op het gebied van amusement en entertainment samen om hun nieuwste producten te presenteren en nieuwste ontwikkelingen en innovaties te bespreken.

Bezoek ons tijdens deze beurs van 26 t/m 28 september. U kunt ons vinden op stand A-2637, waar we de nieuwste ontwikkelingen in waterplezier presenteren.

Waterglijbanen
Waterglijbanen hebben altijd al een speciale plaats ingenomen in het hart van waterliefhebbers. Bij Watergames & More hebben we deze geliefde ervaring naar een hoger niveau getild. Of u nu geniet van kronkelende bochten of spannende vrije vallen, onze waterglijbanen beloven een onvergetelijke sensatie.

Spray park
Verfrissing en plezier komen samen in ons spray park. Bezoekers kunnen op deze interactieve waterspeelplaats genieten van sprankelende fonteinen en verkwikkende waterstralen die de zintuigen prikkelt.

Waterspeelstructuren
Voor degenen die de wereld van verbeelding en avontuur omarmen, bieden onze waterspeelstructuren een speeltuin vol mogelijkheden. Deze kleurrijke speelstructuren zijn op maat gemaakt voor plezier voor zowel kinderen als volwassenen.

Inflatables
Onze opblaasbare speeltoestellen zijn ontworpen voor degenen die op zoek zijn naar avontuur op het water. Van enorme drijvende eilanden tot leuke springkussens, deze inflatables brengen het feest naar elke binnen- of buitenzwembad.

Kom langs op onze stand tijdens de IAAPA Expo Europe in Wenen en duik in de wereld van waterplezier. We maken graag persoonlijk kennis en vertellen u meer over onze producten. Heeft u nu al vragen? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

29 aug 2023 - Beursbezoeken
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: beursbezoekers, dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten Het is weer die tijd van het jaar waar we allemaal reikhalzend naar uitkijken: het beursseizoen 2023...
05 sep 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten, openbare ruimten Stelt u een warme dagen voor waarin kinderen en volwassenen genieten van een betoverend waterfest...

Watergames & More Brochure

Download nu

Waterglijbanen Brochure

Download nu

        Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

        Neem contact op
        Nieuwsbrief
        Volg ons via LinkedIn
        Volg ons via Facebook
        Volg ons via Youtube

        Andere

        Contact