Nieuws

GoH2O en Cirque goed ontvangen op recreatievakbeurzen

Het beursseizoen van Watergames & More is in volle gang. In oktober en november reizen we door Europa om onze spannende nieuwe producten en innovaties te presenteren op grote nationale en internationale recreatievakbeurzen.

Zo stonden we van 6 t/m 8 oktober op de Euro Attractions Show (EAS) in Zweden. Samen met Waterplay – producent van Spray Park waterspeeltoestellen – hebben wij hier voor het eerst Cirque gepresenteerd. Cirque is een opvallende en uitdagende nieuwe serie interactieve Spray Park speeltoestellen. Cirque is geïnspireerd door de dynamische wereld van het circus en viel direct op bij het beurspubliek dankzij de frisse kleuren, speelse vormen en uitdagende interactiviteit.

Ook onze eigen GoH2O waterglijbanen speelde zich in de kijker. Op 14 oktober vond de ZwembadBranche Dag plaats in evenementenhal De Fabrique in Utrecht. In deze prachtige voormalige Meelfabriek maakte de Nederlandse markt voor het eerst officieel kennis met GoH2O. GoH2O is ons eigen premium merk waterglijbanen. De productie hebben wij volledig in eigen beheer. Daarmee staan we garant voor topkwaliteit en kunnen we ook scherpe prijzen hanteren.

GoH2O staat voor spannende en spectaculaire glijbanen die bovendien zeer comfortabel zijn: onhygiënische en onderhoudsgevoelige zijnaden behoren tot het verleden. Bovendien kunnen de glijbanen eenvoudig uitgerust worden met diverse interactieve geluid- en lichteffecten.

Ook de komende weken staat Watergames & More nog op verschillende vakbeurzen in binnen- en buitenland. Zo staan we van 27 t/m 30 oktober 2015 de FSB in Keulen. Ook kunt u ons bezoeken tijdens de Recreatie vakbeurs in Hardenberg van 3 t/m 5 november.

Meer informatie
U bent uiteraard meer dan welkom om ons op één of meerdere beursdagen te komen bezoeken. Dit is het complete Watergames & More beursprogramma voor dit najaar:

6 t/m 8 oktober   EAS 2015
Gotenburg, Zweden
A213, Ground Level
14 oktoberZwembadbranche Dag
Utrecht, Nederland
Standnummer 23
27 t/m 30 oktoberFSB 2015
Keulen, Duitsland
Hal 7, A-013
3 t/m 5 novemberRecreatie Vakbeurs
Hardenberg, Nederland

Nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden van onze producten? Neem dan direct en geheel vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie:

Of neem contact ons op:

Neem contact op
Nieuwsbrief