Nieuws

Waterglijbanen en Cirque goed ontvangen op recreatievakbeurzen

Het beursseizoen van Watergames & More is in volle gang. In oktober en november reizen we door Europa om onze spannende nieuwe producten en innovaties te presenteren op grote nationale en internationale recreatievakbeurzen.

Zo stonden we van 6 t/m 8 oktober op de Euro Attractions Show (EAS) in Zweden. Samen met Waterplay – producent van Spray Park waterspeeltoestellen – hebben wij hier voor het eerst Cirque gepresenteerd. Cirque is een opvallende en uitdagende nieuwe serie interactieve Spray Park speeltoestellen. Cirque is geïnspireerd door de dynamische wereld van het circus en viel direct op bij het beurspubliek dankzij de frisse kleuren, speelse vormen en uitdagende interactiviteit.

Ook onze eigen  waterglijbanen speelden zich in de kijker. Op 14 oktober vond de ZwembadBranche Dag plaats in evenementenhal De Fabrique in Utrecht. In deze prachtige voormalige Meelfabriek maakte de Nederlandse markt voor het eerst officieel kennis met onze waterglijbanen. De productie hiervan hebben wij volledig in eigen beheer. Daarmee staan we garant voor topkwaliteit en kunnen we ook scherpe prijzen hanteren.

Onze waterglijbanen staat voor spannende en spectaculaire glijbanen die bovendien zeer comfortabel zijn: onhygiënische en onderhoudsgevoelige zijnaden behoren tot het verleden. Bovendien kunnen de glijbanen eenvoudig uitgerust worden met diverse interactieve geluid- en lichteffecten.

Ook de komende weken staat Watergames & More nog op verschillende vakbeurzen in binnen- en buitenland. Zo staan we van 27 t/m 30 oktober 2015 de FSB in Keulen. Ook kunt u ons bezoeken tijdens de Recreatie vakbeurs in Hardenberg van 3 t/m 5 november.

Meer informatie
U bent uiteraard meer dan welkom om ons op één of meerdere beursdagen te komen bezoeken. Dit is het complete Watergames & More beursprogramma voor dit najaar:

6 t/m 8 oktober    EAS 2015
Gotenburg, Zweden
A213, Ground Level
14 oktober Zwembadbranche Dag
Utrecht, Nederland
Standnummer 23
27 t/m 30 oktober FSB 2015
Keulen, Duitsland
Hal 7, A-013
3 t/m 5 november Recreatie Vakbeurs
Hardenberg, Nederland

Nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden van onze producten? Neem dan direct en geheel vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie:

Of neem contact ons op:

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact