Nieuws

Cirque: Spannende en Speelse Spray Parks!

Het doek gaat open! Waterplay, producent van Spray Park waterspeeltoestellen, presenteert Cirque! Cirque is een nieuwe lijn van Spray Park elementen geïnspireerd op de dynamiek en spanning van het circus. Met unieke speelse vormen en frisse levendige kleuren springen de toestellen van Cirque direct in het oog.

Bovendien zijn Cirque speeltoestellen interactief en uitdagend. Door te drukken beginnen fonteinen spontaan te sproeien en door elementen te draaien kan de richting worden aangepast. Net als in het circus blijven de speeltoestellen van Cirque constant verrassen!

Alle speeltoestellen van Waterplay zijn modulair en flexibel.Speeltoestellen uit diverse Waterplay productlijnen kunnen eenvoudig gecombineerd worden. De elementen kunnen bovendien ook geplaatst worden in zwembaden of in oude bassins.

Om de ontwikkeling van nieuwe Spray Parks nog eenvoudiger te maken stellen wij architecten en zwembadontwerpers in de gelegenheid alle speeltoestellen direct als 2D/3D DWG-ontwerp op te nemen in hun bouwtekeningen. Neem hiervoor contact met ons op.

Als leverancier van Waterplay en ervaren Spray Park specialist, kunnen wij een complete sleutelklare oplevering verzorgen. Alle bijkomende werkzaamheden kunnen wij bovendien geheel in eigen beheer realiseren. Met Watergames & More kan binnen ieder budget en op elke locatie een geweldig Spray Park gerealiseerd worden.

Investeren in een Spray Park is investeren in de toekomst. Alle elementen zijn gemaakt van roestvrijstaal en voorzien van speciale Super Durable Tiger Drylac-poedercoating die jarenlang kleurvast blijft.

Heeft u interesse gekregen in de vele mogelijkheden die een Spray Park u zou kunnen bieden? Bekijk de Spray Parks productpagina, download de Cirque Brochure of neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact