Nieuws

Start bouw familiezwembad Lokeren

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie en Dagrecreatie

In het Belgische Lokeren wordt momenteel hard gewerkt aan de bouw van het nieuwe Durmebad. Dit familiezwembad wordt een geweldige plek voor sport, spel en ontmoeting. Het zwembad wordt uitgerust met moderne faciliteiten zoals een groot zwemgedeelte, een wellnesszone met whirlpool en een peuterbad met speelelementen, en biedt voor ieder wat wils.

Watergames & More is trots om deel uit te mogen maken van dit prestigieuze project. In opdracht van Pellikaan Bouwbedrijf nv realiseren en monteren wij een 50 meter lange buisglijbaan en een peuterglijbaan aan het zwembad.

Concept waterglijbaan voor familiezwembad Durmebad

De focus van het nieuwe zwembad ligt op familie. De buisglijbaan, genaamd de Challenger, is daarom zo ontworpen dat het geschikt is voor alle leeftijden. Zelfs de jongste kinderen kunnen samen met hun ouder/begeleider van de glijbaan glijden. Het biedt een geweldige ervaring aan alle bezoekers van het vernieuwde Durmebad. De glijbaan wordt voorzien van diverse multimedia effecten, zoals lichteffecten, tijdregistraties en touchpoints, die bijdragen aan de unieke en opwindende glijbaanervaring.

Voor de jongste bezoekers van het Durmebad levert en monteert Watergames & More een peuterglijbaan genaamd ‘de Slang’. Deze glijbaan is ontworpen met het oog op de look en feel van een slang, wat voor een unieke en interactieve speelervaring zorgt voor kinderen van alle leeftijden.

Bent u op zoek naar een waterglijbaan voor uw eigen locatie? Neem gerust contact met ons op. Ons professionele team van experts kan u helpen bij het ontwerpen en realiseren van uw eigen aangepaste glijbaan, die voldoet aan al uw specifieke wensen en eisen. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Watergames & More en onze projecten, volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

21 mrt 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor:  Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden en Attractieparken Op donderdag 23 maart opent het nieuwe sportief recreatiecentrum De Wiltsangh in Nunspeet (NL) haar deuren voor het...
21 feb 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie en Zwembaden De Duitse plaats Kamen maakt zich klaar voor een nieuw zwembad! Begin februari is de naam van het zwembad bekend gemaakt. Het Sesekeb...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact