Nieuws

De Zwembadbranche Dag komt er weer aan

Volgende week, op dinsdag 9 oktober, is het weer zo ver: de jaarlijkse Zwembadbranche Dag. Tijdens deze dag komt de gehele zwembadbranche bijeen in Utrecht om oude bekenden te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. Daarnaast worden er diverse presentaties en workshops gegeven over onderwerpen die spelen in de zwembadbranche. Watergames & More is ook weer van de partij!

Dit jaar zijn we opnieuw te vinden op de Zwembadbranche Dag. 9 oktober komt de gehele zwembadbranche bijeen om kennis op te doen en informatie te delen. Tijdens deze dag worden ook lezingen gehouden waarbij de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van zwembaden worden besproken.

Wij maken deze dag graag kennis met u en uw bijzondere zwembad. Wij kunnen u op onze stand alles vertellen over ons eigen merk GoH2O Waterglijbanen, Spray Parks en andere spetterende waterattracties. We bespreken graag de mogelijkheden om uw zwembad een boost te geven! Watergames & More nodigt u dan ook van harte uit om kennis met ons te maken op stand 1.16.

Zwembadbranche Dag 2018
9 oktober
De Fabrique
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht, Nederland
Watergames & More: stand 1.16

Ontmoet ons ook op andere beurzen
Bent u niet in de gelegenheid om ons te ontmoeten tijdens de Zwembadbranche dag? U kunt ons dit najaar ook nog vinden op de Interbad in Stuttgart en de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact