Nieuws

Nieuw interactieve waterspeelplaats familiecamping ’t Hemelke

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden

Familiecamping ’t Hemelke (NL) heeft voor het aankomende kampeerseizoen een gloednieuwe interactieve waterspeelplaats laten installeren. Deze uitbreiding is tot stand gekomen in samenwerking met Watergames & More. De nieuwe waterspeelplaats is ontworpen om kinderen van alle leeftijden een onvergetelijke speelervaring te bieden, waarbij waterpret en avontuur centraal staan.

De waterspeelplaats is uitgerust met innovatieve waterspeeltoestellen van Vortex. Vortex staat bekend om haar hoogwaardige en veilige waterattracties. Deze interactieve toestellen stimuleren kinderen om actief te spelen, te ontdekken en samen te werken. Denk hierbij aan waterkanonnen, fonteinen en speelelementen die reageren op beweging en aanraking. Door deze interactieve elementen biedt de waterspeelplaats een dynamische omgeving waar kinderen keer op keer nieuwe dingen kunnen ontdekken.

Met deze nieuwe waterspeelplaats versterkt ’t Hemelke haar reputatie als gezinsvriendelijke camping waar vermaak en ontspanning hand in hand gaan. Bezoekers kunnen zich verheugen op een seizoen vol waterpret en avonturen in de nieuwe waterspeelplaats. Camping ’t Hemelke blijft investeren in het bieden van de beste ervaring voor gezinnen, en de nieuwe waterspeelplaats is daar een schitterend voorbeeld van.

Ook op zoek naar een nieuwe attractie voor uw locatie? Neem dan contact met ons op! Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Watergames & More en onze projecten, volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

30 apr 2024 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie en Zwembaden In onze moderne samenleving is inclusiviteit essentieel, en dat geldt zeker ook voor speelgelegenheden. De interactieve waterspeelplaa...
11 apr 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes De zomer op camping Vinkenhof (Nederland) wordt dit jaar extra verfrissend met de toevoeging van e...

Watergames & More Brochure

Download nu

Spray park brochure

Download nu

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact