Nieuws

Bezoek Watergames & More tijdens de EAS in Amsterdam

Volgende week is Watergames & More te vinden in Amsterdam voor de jaarlijkse Euro Attractions Show (EAS). Ook dit jaar verwacht de organisatie van de EAS weer ruim 500 deelnemende bedrijven en meer dan 12.000 professionals uit de recreatie- en attractiebranche op de beurs te verwelkomen. Het beloven weer drie interessante dagen te gaan worden!

Bezoek de Watergames & More en Waterplay stand
Dit jaar deelt Watergames & More een stand samen met Waterplay. In samenwerking met Waterplay kunnen wij u alles vertellen over Spray Parks en wat de mogelijkheden zijn voor uw locatie, zoals dag- en verblijfsrecreatie, attractieparken of in de openbare ruimte. Daarnaast kan Watergames & More u ook alles vertellen over waterglijbanen, zand- en waterspel en nog veel meer!

Euro Attractions Show (EAS)
25-27 september 2018
RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam, Nederland
Watergames & More: stand 2-306 & 2-307

Water is het mooist denkbare speelgoed. Vind bij onze stand de perfecte attractie voor uw gasten! Lukt het niet om ons in Amsterdam te ontmoeten? Bekijk dan op welke beurzen u ons dit jaar ook kunt vinden.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact