Nieuws

Bezoek Watergames & More in Keulen

In november vindt de Fachmesse für Freiraum-, Sport- und Bäderanlagen (FSB) plaats in Keulen. Deze beurs is interessant voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met vrijetijd, sport en waterrecreatie. Wij kunnen dan natuurlijk niet wegblijven. Van 7 t/m 10 november kunt u ons daarom bezoeken op onze beursstand op de FSB.

Als specialist in waterspel presenteren we onze nieuwste producten en innovaties voor zwembaden, campings, recreatieparken en openbare ruimtes. Wist u bijvoorbeeld dat Waterplay haar eerste Play Clusters collectie heeft gelanceerd? Play Clusters zijn gegroepeerde producten die samen één element vormen. De Voyages clusters vormen samen schepen en zeilboten. Elk cluster bevat unieke watereffecten en zorgt voor een bijzondere uitstraling op iedere locatie!

Bezoek de stand van Watergames & More
7-10 november
Koelnmesse GmbH
Messeplatz 1
50679
Keulen, Duitsland
Watergames & More: hal 07.1 stand A-051

Najaarsactie op Challenge Tracks van Aquaglide
Maak uw zwembad dit najaar extra aantrekkelijk met de Challenge Tracks van Aquaglide! Tijdens de najaarsactie ontvangt u tijdelijk 20% korting én betaalt u geen administratie- en verzendkosten. Ideaal dus om fun toe te voegen aan uw zwembad, tegen een scherpe prijs. De actie loopt nog tot 6 november, dus wacht niet te lang!

Bezoek Watergames & More nog op de valreep in 2017
Wij hopen u volgende week in Keulen te mogen ontmoeten. Lukt dat helaas niet? Dan zijn wij deze maand ook nog in Nederland te vinden. Van 28 tot en met 30 november staan wij op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. Tot snel!

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact