Nieuws

Bezoek dit najaar onze stand!

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: beursbezoekers, dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten

Dit najaar start weer het beursseizoen. We zijn dan op vier verschillende beurzen in het binnen- als buitenland te vinden. Kom langs en ontdek de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van waterspel!

Nu al benieuwd naar onze producten? Neem alvast contact met ons op. We vertellen u graag over de mogelijkheden.

IAAPA is de grootste internationale vakbeurs voor de Leisure industrie. Tijdens de IAAPA Expo Europe komen alle professionals op het gebied van amusement en entertainment samen om hun nieuwste producten te presenteren en nieuwste ontwikkelingen en innovaties te bespreken. Dit jaar vindt de beurs in ExCel London plaats.

Ons standnummer is 4001.

Datum: 13 t/m 15 september 2022

Locatie:
ExCeL London
One Western Gateway
Royal Victoria Dock
London E16 1XL, Engeland

Interbad is de internationale vakbeurs voor zwembaden, sauna’s en spa’s. Op deze beurs vindt je meer informatie over de nieuwste producten, trends en toekomstgerichte ideeën in deze branche. Tijdens deze dagen vertellen we u graag meer over onze uiteenlopende producten om de attractiewaarde van uw zwembad te verhogen.

Watergames & More is te vinden in hal 6 stand B46.

Datum: 25 t/m 28 oktober 2022

Locatie:
Landesmesse Stuttgart GmbH
Messepiazza 1
70629 Stuttgart, Duitsland

De recreatievakbeurs is de vakbeurs voor de gehele recreatiebranche. De recreatievakbeurs viert dit jaar haar 20-jarig jubileum. Tijdens deze beurs praten wij de recreatiebranche bij over de laatste ontwikkelingen en producten op het gebied van ultiem waterspel. Kom alles te weten over spray parks, waterglijbanen, inflatables, waterspeelstructuren en nog veel meer.

De stand van Watergames & More vind je in hal 2 tegenover het Zwembadplein, stand 240.

Datum: 15 t/m 17 november 2022, 10:00-18:00u.

Locatie:

Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg, Nederland

De ZwembadBranche Dag is de dag waarbij de gehele zwembadbranche bijeen komt om kennis op te doen en informatie te delen. Er worden verschillende workshops en demonstraties gegeven. Daarnaast worden de nieuwste ontwikkelingen en innovaties besproken. Tijdens deze dag praten we graag bij over de mogelijkheden om de attractiewaarde van uw zwembad te verhogen.

Watergames & More staat dit jaar in hal 1, stand 29.

Datum: 11 oktober 2022, 09:00-16:00u.

Locatie:
Midden Nederland Hallen
Thorbeckelaan 123
3771 ED Barneveld, Nederland

We stellen graag het team aan u voor dat (in wisselende samenstelling per beurs) voor u klaarstaat:

Marc van Ingen

Senior Key Account Manager Nederland en België

17 mei 2022 - Producten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: zwembaden, verblijfsrecreatie, dagrecreatie, attractieparken en gemeenten Wij maken met veel genoegen de mooiste projecten voor onze opdrachtgevers. Deze bereiden wij zorgvuldig voor, producere...
10 mei 2022 - Producten
Leestijd: 1 minuut Interessant voor: zwembaden, verblijfsrecreatie, dagrecreatie, attractieparken en gemeenten Wij hebben onze eigen double racer waterglijbaan ontwikkeld! Onze filosofie bij deze ontwikkeling is maximale flexibili...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact