Nieuws

Ontmoet Watergames & More op de Aquanale

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten, openbare ruimten

Na de IAAPA Europe Expo in Wenen was het beursteam van Watergames & More vorige week dinsdag te vinden op de Zwembadbranche Dag in Nederland. Wederom een succesvolle dag waarin we naast bekenden, ook veel nieuwe klanten hebben gesproken!

Volgende week vindt u ons dinsdag 24 t/m vrijdag 27 oktober in Keulen tijdens de Aquanale. Aquanale is de beurs voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met vrijetijd, sport en waterrecreatie.

Kom langs op onze stand (hal 08.1 stand B041). Samen gaan we op avontuur en ontdekken we de onbegrensde wereld van waterspel. Ons beursteam kijkt er enorm naar uit om u daar te ontmoeten en te laten zien waar we zo gepassioneerd over zijn. Tot volgende week!

Waterglijbanen
Waterglijbanen hebben altijd al een speciale plaats ingenomen in het hart van waterliefhebbers. Bij Watergames & More hebben we deze geliefde ervaring naar een hoger niveau getild. Of u nu geniet van kronkelende bochten of spannende vrije vallen, onze waterglijbanen beloven een onvergetelijke sensatie.

Spray park
Verfrissing en plezier komen samen in ons spray park. Bezoekers kunnen op deze interactieve waterspeelplaats genieten van sprankelende fonteinen en verkwikkende waterstralen die de zintuigen prikkelt.

Waterspeelstructuren
Voor degenen die de wereld van verbeelding en avontuur omarmen, bieden onze waterspeelstructuren een speeltuin vol mogelijkheden. Deze kleurrijke speelstructuren zijn op maat gemaakt voor plezier voor zowel kinderen als volwassenen.

Inflatables
Onze opblaasbare speeltoestellen zijn ontworpen voor degenen die op zoek zijn naar avontuur op het water. Van enorme drijvende eilanden tot leuke springkussens, deze inflatables brengen het feest naar elke binnen- of buitenzwembad.

Kom langs op onze stand (hal 08.1 stand B041) tijdens de Aquanale in Keulen (DE) en duik in de wereld van waterplezier. We maken graag persoonlijk kennis en vertellen u meer over onze producten. Heeft u nu al vragen? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

29 aug 2023 - Beursbezoeken
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: beursbezoekers, dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten Het is weer die tijd van het jaar waar we allemaal reikhalzend naar uitkijken: het beursseizoen 2023...
11 jul 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes Met de temperatuur die gestaag stijgt, is het tijd om te ontdekken hoe u uw gasten kunt laten afkoe...

Watergames & More Brochure

Download nu

Waterglijbanen Brochure

Download nu

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact