Nieuws

Spanning en sensatie bij nieuwbouw zwembad De Watergeus

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden

Bij het nieuwe zwembad De Watergeus in Zoetermeer (NL) hebben we drie indrukwekkende waterglijbanen gerealiseerd. Deze glijbanen zijn ontworpen om bezoekers van alle leeftijden een onvergetelijke ervaring te bieden. De Thrill Seeker, Challenger en Wave Rider, ook wel familieglijbaan genoemd, zijn stuk voor stuk attracties die zowel voor spanning als vermaak zorgen.

De Thrill Seeker is de perfecte keuze voor adrenalinejunkies. Deze glijbaan biedt een steile afdaling die zorgt voor een snelle rit vol opwinding. De scherpe bocht en hoge snelheid maken het een van de populairste glijbanen in het zwembad. Bezoekers kunnen genieten van de sensatie van de vrije val, terwijl ze veilig en comfortabel blijven dankzij ons innovatieve ontwerp.

De Challenger glijbaan biedt een unieke combinatie van snelheid en competitie. De Challenger is voorzien van de nieuwste multimedia technieken zoals lichteffecten, een start- stop systeem en een tijdsregistratie.

De Wave Rider, beter bekend als familieglijbaan, is ideaal voor degenen die meer houden van een ontspannen glijbaanervaring, maar ook op zoek zijn naar plezier. Deze glijbaan heeft golvende secties die de illusie van een rit op een golf creëren, perfect voor kinderen en volwassenen die van een speelse rit houden. De Wave Rider biedt fijne glijervaring die geschikt is voor alle leeftijden, waardoor het een favoriet is onder jongere bezoekers.

Dankzij deze drie unieke waterglijbanen van Watergames & More is het nieuwbouwzwembad De Watergeus een favoriete bestemming voor waterliefhebbers in de gemeente Zoetermeer en omgeving. Elk van de glijbanen biedt een andere ervaring, waardoor er voor ieder wat wils is.

Ook op zoek naar nieuwe waterglijbanen voor uw locatie? Neem in dat geval contact met ons op! Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Watergames & More en onze projecten, volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

14 mei 2024 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie en Zwembaden Bent u op zoek naar een manier om uw zwembad, camping of waterpark te transformeren tot een waar paradijs voor avontuur? De Challenger...
02 apr 2024 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden en Attractieparken Waterglijbanen hebben altijd al een speciale aantrekkingskracht gehad, maar stelt u eens voor dat uw glij-avontuur e...

Watergames & More Brochure

Download nu

Spray park brochure

Download nu

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact