Nieuws

Watergames and more op weg naar Duitsland!

Deze week vindt de beurs Interbad plaats in Stuttgart, Duitsland. Van dinsdag 27 tot en met 30 september komen alle internationale publieke/private zwembaden en welness centra bijeen, om hun producten te presenteren. Het publiek varieert van zwembadeigenaren tot architecten en van hotelmanagers tot beheerders van sportcentra. Dit jaar zal er tevens een congres gehouden worden, die georganiseerd is door de German Association for the Recreational and Medicinal Bath Industry. De presentaties die tijdens dit congres gegeven worden, zullen dit jaar voor het eerst in het Engels zijn in plaats van in het Duits, gezien het internationale karakter van de beurs. 

Ook Watergames & More is van de partij. We zijn te vinden op stand #5D30, waar we alles kunnen vertellen over waterplezier met Spray Parks en ons eigen merk waterglijbanen: GoH20. Mooie voorbeelden van projecten die we de afgelopen tijd hebben mogen opleveren, zijn de GoH20 waterglijbanen in Duitsland bij Freibad Wonnemar in Marktheidenfeld en Freibad Solimare in Moers. Wat betreft Spray Parks laten we graag de mogelijkheden zien aan de hand van het Spray Park bij camping De Krim op Texel.

Thematisering

De producten van Watergames & More passen altijd perfect bij de omgeving en bij de overige producten in het park of zwembad, dankzij de thematisering die we kunnen toepassen. Waterglijbanen of Spray Parks kunnen volledig naar wens gethematiseerd worden. Het thema kan met de omgeving te maken hebben, zoals bij camping De Krim gedaan is. De elementen van het Spray Park zijn geïnspireerd op de natuur van Texel, dus komen het zand, de duinen en de zee terug in het ontwerp. Bij camping De Boomgaard in Westkapelle zijn de waterglijbaan en het Spray Park samen gecombineerd en geheel gethematiseerd. Zo is de waterspeelplaats echt één geheel geworden.

Speelplezier op maat

Zowel de glijbanen als de Spray Parks worden volledig op maat gemaakt. Een glijbaan wordt zo ontworpen dat deze precies op de beschikbare ruimte bij uw zwembad past, terwijl het Spray Park op de plaats van het oude pierenbadje kan worden gezet. Hierbij kan in de meeste gevallen de bestaande fundering en water toevoer gebruikt worden. Dit maakt het ontwerp niet alleen passend, maar ook kostenefficiënt. De producten zijn daarnaast van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor blijven ze jarenlang in topconditie en zullen u en uw gasten er oneindig veel plezier aan beleven.

Stoere pret met Aquaglide

Tijdens de beurs Interbad zullen we ook de elementen van Aquaglide presenteren. Een parcours van Aquaglide bestaat uit opblaasbare elementen die samen een hindernisbaan vormen. De combinatie van diverse trampolines, evenwichtsbalken en klimobjecten zorgen samen voor veel plezier en actie bij de jonge actievelingen! De hindernisbaan, ook wel Challenge Track genoemd, bestaat uit verschillende elementen die naar eigen wens gecombineerd kunnen worden.

Kom langs op onze stand en ontdek al het moois dat water te bieden heeft!

Bezoekadres
Landesmesse Stuttgart GmbH
Messepiazza 1
70629 Stuttgart
Watergames & More: Stand 5D30

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact