Nieuws

Het beursseizoen is geopend: ontmoet Watergames & More!

Ontdek de wereld van Watergames & More dit najaar op één van de vakbeurzen in binnen- en buitenland. Maak kennis met al het moois dat water te bieden heeft op het gebied van waterglijbanen, Spray Parks, Aquaglide & more. Verzeker uzelf van veilig waterspeelplezier met producten van de hoogste kwaliteit. Bekijk waar u ons kunt treffen dit jaar!

Euro Attractions Show (EAS), Barcelona (20 t/m 22 september)

Op de EAS in Barcelona komen alle wereldleiders op het gebied van amusement en entertainment samen om hun nieuwste producten te presenteren. Tijdens deze beurs zullen wij ons eigen merk waterglijbanen presenteren: GoH20. De waterglijbanen zijn zeer duurzaam, onderhoudsvriendelijk en van hoogwaardige kwaliteit. Jong en oud genieten van een spetterende beleving in de glijbaan door spectaculaire licht- en geluidseffecten. De waterglijbanen zijn beschikbaar voor ieder budget, van kleinschalige zwembaden tot grote, internationale entertainmentparken!

Bezoekadres:

Euro Attractions Show (EAS)
Fira Barcelona Gran Via Convention Centre
Carrer de la Botanica, East Entrance
08908 Barcelona
Watergames & More: Stand 110

Interbad, Stuttgart (27 t/m 30 september)

Interbad is een internationaal evenement dat gericht is op publieke en private zwembaden en welness centra. Het publiek varieert van zwembadeigenaren tot beheerders van sportcentra en van hotelmanagers tot architecten. Wij van Watergames & More vertellen u tijdens deze beurs alles over ons paradepaardje: de Spray Parks. Met verschillende voorbeelden laten we u kennismaken met de oneindige variaties die Sprak Parks u biedt. Naast Spray Parks laten we u ook graag onze waterglijbanen (GoH2O) zien. Vanwege de flexibele ontwerpmogelijkheden kunnen de waterglijbanen in elk zwembad of park geplaatst worden en passen ze perfect in het sfeerbeeld van uw zwembad of park!

Bezoekadres:

Landesmesse Stuttgart GmbH
Messepiazza 1
70629 Stuttgart
Watergames & More: Stand 5D30

ZwembadBranche dag (ZBB), Utrecht (5 oktober)

Zoals de naam het al zegt, komt op 5 oktober de gehele zwembadbranche bijeen om kennis op te doen en informatie te delen. Tijdens deze dag worden verschillende lezingen gehouden waarbij de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van zwembaden besproken worden.

Tijdens deze dag kunt u ook bij Watergames & More terecht! Heeft u bijvoorbeeld een oud (pieren)badje of een loze buitenruimte die u wilt omtoveren tot waterspeelpark? Vraag bij ons informatie over Spray Parks en bekijk alle opties voor spetterend speelplezier. Ook voor de nieuwste en innovatiefste waterglijbanen bent u bij ons aan het juiste adres. De glijbanen van GoH2O zijn uitgerust met de mooiste licht- en geluidseffecten, die uw zwembad ongetwijfeld tot publiekstrekker maakt! Wilt u uw badgasten het zomergevoel vast laten houden in uw binnenbad? Challenge Tracks van Aquaglide zijn de oplossing. Deze stoere hindernisbaan zorgt ongekend plezier bij jong en oud.

Bezoekadres

Dag in DeFabrique
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht
Watergames & More: Stand 3.8

Recreatie Vakbeurs, Hardenberg (8 t/m 10 november)

Op de Recreatie Vakbeurs treft u de gehele Nederlandse recreatiebranche. Gedurende deze dagen wordt er volop kennis gedeeld en demonstreren verschillende bedrijven uit alle hoeken van de recreatiebranche hun producten en diensten. Watergames & More zal tijdens deze beurs aanwezig zijn en u alles laten zien van Spray Parks, waterglijbanen en Aquaglide die speciaal gericht zijn op campings, buitenrecreatie en dagrecreatie. Ontdek hoe wij uw recreatiepark een boost kunnen geven met ongeremde waterpret!

Bezoekadres

Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact