Nieuws

Watergames and More op de FSB in Keulen

Vandaag begint de grootste recreatievakbeurs van Europa! Op de FSB (Fachmesse für Freiraum-, Sport- und Bäderanlagen) komen ruim 650 exposanten uit 45 landen samen op een beursvloer van maar liefst 80.000 vierkante meter. De FSB in Keulen (Duitsland) is de plaats voor iedereen die zich professioneel bezighoudt met vrijetijd, sport en waterrecreatie.

Uiteraard is ook Watergames & More aanwezig op de FSB. Als specialist in waterspel presenteren we onze nieuwste producten en innovaties voor zwembaden, campings, recreatieparken en openbare speeltuinen. Extra aandacht gaat uit naar de lancering van GoH2O, ons eigen merk waterglijbanen. Ook is er extra aandacht voor interactieve Spray Parks en Playtime waterspeeltuinen.

GoH2O waterglijbanen

Spanning en comfort komen samen in onze GoH2O waterglijbanen. GoH2O is een beleving: onze glijbanen zijn razendsnel, uitdagend en kunnen eenvoudig uitgerust worden met spectaculaire licht- en geluidseffecten. De productie en ontwikkeling van GoH2O waterglijbanen hebben wij volledig in eigen beheer. Zo garanderen we de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Met GoH2O is er voor iedere locatie en met ieder budget een prachtige waterglijbaan te realiseren.

Spray Parks

Spray Parks zijn interactieve waterspeelplaatsen met spannende fonteinen, waterbogen en sproei-installaties. Op de FSB hebben we extra aandacht voor Cirque! Cirque zijn nieuwe Spray Park elementen geïnspireerd door de wereld van het circus. Met frisse kleuren, speelse vormen en uitdagende interactiviteit staat Cirque garant voor eindeloos veel waterpret.

Playtime

Veilig spelen op kleurrijke en zachte waterspeeltoestellen: dat is Playtime! Playtime is een verzameling waterglijbanen en klimobjecten met een unieke softplay schuimlaag. De toestellen zijn comfortabel, zacht, duurzaam en veilig voor jong en oud.

Bezoek onze stand!

Watergames & More presenteert nieuwe producten en innovaties voor het komende jaar op de FSB. U bent uiteraard van harte welkom om ons te komen bezoeken van 27 t/m 30 oktober in Keulen. U kunt ons vinden bij stand A-013.

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden van onze producten? Neem dan direct en geheel vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze productpagina’s voor meer informatie.

Meer informatie:

Of neem contact met ons op:

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact