Nieuws

Europa maakt zich klaar voor Slide Activity Centres

Een Slide Activity Centre is de nieuwste sensatie op het gebied van interactieve en uitdagende waterspeelplaatsen. Watergames & More heeft onlangs het eerste Slide Activity Centre van Europa gerealiseerd bij zwembad Heuvelrand in Voorthuizen (Gelderland).

De mogelijkheden van een Slide Activity Centre zijn vrijwel eindeloos. De speeltoestellen zijn modulair. Dat betekend dat ze eenvoudig met elkaar gecombineerd kunnen worden. Door fonteinen, waterglijbanen, waterkanonnen en diverse sproei-installaties samen te brengen ontstaan spectaculaire waterspeeltuinen. De speeltoestellen worden bovendien elektronisch aangestuurd. Zo worden kinderen steeds opnieuw verrast door interactieve fonteinen of zelfs diverse geluidseffecten.

Er is een ruime keus uit standaardconfiguraties binnen diverse thema’s. Maar ook volledig maatwerk en eigen thematisering is mogelijk. Projectontwikkelaars en architecten kunnen hun ideeën vormgeven en inspiratie opdoen door gebruik te maken van de ontwikkeltool van het Waterplay Resource Centre. Watergames & More kan u hier toegang toe verlenen. Met deze tool kan ook op professionele en speelse wijze het ideale Slide Activity Centre ontworpen worden. Tot slot denken wij graag mee om zeker te zijn dat het ontwerp daadwerkelijk technisch en veilig gerealiseerd kan worden.

Het genormeerde merk Waterplay staat garant voor hoogwaardige, duurzame en veilige speeltoestellen. Er wordt enkel gebruik gemaakt van de beste materialen zoals roestvrijstaal en speciale poedercoating (Super Durable Tiger Drylac). Een Slide Activity Centre is een duurzame investering die jarenlang speelplezier zal opleveren. Naast de plaatsing van een compleet nieuw park is het ook mogelijk om bestaande bassins nieuw leven in te blazen.

Watergames & More heeft ruime ervaring met het leveren en plaatsen van Waterplay speeltoestellen in Noord- en West Europa. Wij bieden totale turn-key maatwerk oplossingen. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van al het moois dat water te bieden heeft.

Heeft u interesse gekregen naar de vele mogelijkheden die een Slide Activity Centre u zou kunnen bieden? Heeft u interesse in de ontwerptool van het Waterplay Resource Centre? Of bent u benieuwd naar onze andere expertises op gebied van waterrecreatie? Neem dan gerust contact met ons op.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact