Terugblik IAAPA & Vakbeurs Openbare Ruimte

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: beursbezoekers, dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten

Onlangs heeft Watergames & More en Vortex International met veel enthousiasme deelgenomen aan twee belangrijke beurzen: de IAAPA Expo Europe in Amsterdam en de Vakbeurs Openbare Ruimte in Utrecht. Beide evenementen waren een groot succes en boden ons de kans om onze innovatieve oplossingen voor waterpret te presenteren aan een breed publiek.

Tijdens de IAAPA Expo Europe in Amsterdam maakten bezoekers kennis met de populaire splashpads van Vortex International, wereldleider in interactieve waterspeelplaatsen. De reacties waren overweldigend positief. Het bood ons een uitstekende gelegenheid om nieuwe relaties aan te gaan en bestaande samenwerkingen te versterken.

Ook op de Vakbeurs Openbare Ruimte in Utrecht hebben we veel enthousiaste bezoekers mogen verwelkomen. Tijdens deze beurs trokken we de aandacht met betaalbare oplossingen voor o.a. hittestress en het bevorderen van sociale cohesie. Diverse gemeenten en architecten maakten kennis met onze waterspeeltoestellen en de Abrio. We hebben waardevolle contacten gelegd die ons helpen om onze missie, waterplezier toegankelijk maken voor iedereen, verder te realiseren.

Na deze succesvolle beurzen kijken we ernaar uit om binnenkort aanwezig te zijn op de ZwembadBranche Dag in Nederland en de Interbad in Stuttgart. We hopen u daar te ontmoeten! Heeft u nu al vragen? Neem gerust contact met ons op. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Watergames & More en onze projecten? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Flag nl nl

        Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

        Andere

        Contact