Nieuws

De verfrissende oplossing voor warme temperaturen

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes

Met de toenemende warmte zoeken gemeenten naar manieren om hun openbare ruimtes te verkoelen en aantrekkelijker te maken voor hun inwoners. Splash pads bieden een perfecte oplossing. Deze interactieve waterspeelplaatsen zijn uitgerust met kwalitatieve speeltoestellen van Vortex, een gerenommeerd Canadees bedrijf. Splash pads zorgen voor plezier en verkoeling zonder toezicht nodig te hebben, waardoor ze ideaal zijn voor stedelijke gebieden waar ruimte en veiligheid belangrijk zijn.

Een splash pad biedt meer dan alleen verkoeling; het is een centrale ontmoetingsplek voor de gemeenschap. We hebben al verschillende succesvolle projecten gerealiseerd in openbare ruimtes, zoals in Capelle aan den IJssel en Den Haag. Deze interactieve waterspeelplaatsen trekken zowel lokale bewoners als bezoekers uit andere steden aan, wat bijdraagt aan de sociale cohesie en economische vitaliteit van de regio.

Vortex staat bekend om zijn duurzame en innovatieve waterspeeloplossingen. Hun speeltoestellen zijn ontworpen om water te recyclen en het waterverbruik te minimaliseren. Dit is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook kostenbesparend! De kleurrijke en interactieve elementen, zoals waterkanonnen en sproeiers, nodigen kinderen uit tot actief en creatief spel, wat bijdraagt aan hun motorische en sociale ontwikkeling.

Voor gemeenten die hun openbare ruimtes willen verbeteren en de zomerse hitte willen bestrijden, bieden splash pads een uitstekende oplossing. Watergames & More levert complete en duurzame oplossingen die zowel onderhoudsarm als aantrekkelijk zijn. Dit maakt ons een waardevolle partner voor elke gemeente die streeft naar een levendige en verkoelende openbare ruimte.

Bespreek de mogelijkheden met onze accountmanager. Neem contact met ons op zodat we samen een verfrissende en bruisende openbare ruimte kunnen realiseren. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

16 apr 2024 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames en Openbare ruimtes In een tijd waarin de behoefte aan verkoeling en vermaak in de openbare ruimte groter is dan ooit, vormen interactieve waterspeelplaatsen, ook wel spray park of...
21 jun 2022 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: gemeenten, dagrecreatie Bij speelplaats Jip & Janneke aan de Baambruggestraat was een bestaand peuterbad dat ’s zomers werd gebruikt. Dat vroeg veel aandacht en de speelwaarde was laag. De...

Watergames & More Brochure

Download nu

Spray park brochure

Download nu

        Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

        Neem contact op
        Nieuwsbrief
        Volg ons via LinkedIn
        Volg ons via Facebook
        Volg ons via Youtube

        Andere

        Contact