Nieuws

Bezoek W&M op de IAAPA EXPO in London

Leestijd: 1 minuut
Interessant voor: beursbezoekers, dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten

Dit najaar staat Watergames & More weer op verschillende beurzen in binnen- & buitenland. We trappen het beursseizoen deze week af met de IAAPA EXPO in London. Kom langs en ontdek de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van waterspel. Zien we u deze week op de IAAPA EXPO in London?

IAAPA is de grootste internationale vakbeurs voor de Leisure industrie. Tijdens de IAAPA Expo Europe komen alle professionals op het gebied van amusement en entertainment samen om hun nieuwste producten te presenteren en nieuwste ontwikkelingen en innovaties te bespreken. Ook dit jaar is Watergames & More van de partij met een nieuwe beursstand.

U kunt ons bezoeken op de volgende locatie:

Locatie:
ExCeL London
One Western Gateway
Royal Victoria Dock
London E16 1XL, Engeland
Standnummer: 4001
Datum: 13 t/m 15 september 2022

Onderstaand filmpje geeft een goede impressie van wat u kunt verwachten van de IAAPA EXPO EUROPE 2022.

We stellen graag het team aan u voor dat voor u klaarstaat:

Marc van Ingen

Senior Key Account Manager Nederland en België

06 sep 2022 - Team
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: alle klanten en relaties We mogen weer nieuwe collega’s verwelkomen en stellen ze graag aan jullie voor. Maak kennis met Ilona en Stephan. Ilona van Milligen Per 1 sept...
16 aug 2022 - Beursbezoeken
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: beursbezoekers, dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten Dit najaar start weer het beursseizoen. We zijn dan op vier verschillende beurzen in het binnen- als...

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact