Beursseizoen 2024

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: beursbezoekers, dagrecreatie, verblijfsrecreatie, attractieparken, zwembaden en gemeenten

Het beursseizoen 2024 staat voor de deur, en Watergames & More is er klaar voor! Dit najaar zijn we aanwezig op vijf beurzen, zowel nationaal als internationaal, waar we onze nieuwste innovaties op het gebied van waterspel presenteren. Een perfect moment om ons te bezoeken en uw agenda alvast vrij te maken!

Tijdens deze beurzen krijgt u de kans om de meest geavanceerde waterspeloplossingen te ontdekken. We hebben hard gewerkt om u te verrassen met baanbrekende producten die uw waterspelervaring naar een hoger niveau tillen.

Bent u nu al nieuwsgierig? Neem gerust vandaag nog contact met ons op. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te informeren over de mogelijkheden. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op onze stand en samen de toekomst van waterspel te verkennen. Tot snel op een van de beurzen!

Beurzen waar Watergames & More dit najaar aanwezig is:

IAAPA is de grootste internationale vakbeurs voor de Leisure industrie. Tijdens de IAAPA Expo Europe komen alle professionals op het gebied van amusement en entertainment samen om hun nieuwste producten te presenteren en nieuwste ontwikkelingen en innovaties te bespreken. Dit jaar vindt de beurs in Amsterdam plaats.

U vindt ons in hal 11, 11026.

Datum: 24 t/m 26 2024
Locatie: RAI Amsterdam, Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam, Netherlands

De Vakbeurs Openbare Ruimte is het jaarlijkse event voor professionals die zich bezighouden met het ontwerpen en beheren van openbare ruimtes. Het biedt een platform voor exposanten en seminars die de nieuwste trends en innovaties presenteren.

Watergames & More staat dit jaar in hal 3, stand 3.2.58.

Datum: 25 en 26 september 2024, 09:00-16:00u.
Locatie: Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

De ZwembadBranche Dag is de dag waarbij de gehele zwembadbranche bijeen komt om kennis op te doen en informatie te delen. Er worden verschillende workshops en demonstraties gegeven. Daarnaast worden de nieuwste ontwikkelingen en innovaties besproken. Tijdens deze dag praten we graag bij over de mogelijkheden om de attractiewaarde van uw zwembad te verhogen.

Watergames & More staat dit jaar in hal 1, stand 22.

Datum: 15 oktober 2023, 09:00-16:00u.
Locatie: Midden Nederland Hallen, Thorbeckelaan 123, 3771 ED Barneveld, Nederland

Interbad is de internationale vakbeurs voor zwembaden, sauna’s en spa’s. Op deze beurs vindt u meer informatie over de nieuwste producten, trends en toekomstgerichte ideeën in deze branche. Tijdens deze dagen vertellen we u graag meer over onze uiteenlopende producten om de attractiewaarde van uw zwembad te verhogen.

Watergames & More is te vinden in hal 1 stand 1K81.

Datum: 22 t/m 24 oktober 2024
Locatie:
Landesmesse Stuttgart GmbH
Messepiazza 1
70629 Stuttgart, Duitsland

De recreatievakbeurs is de vakbeurs voor de gehele recreatiebranche. De recreatievakbeurs viert dit jaar haar 20-jarig jubileum. Tijdens deze beurs praten wij de recreatiebranche bij over de laatste ontwikkelingen en producten op het gebied van ultiem waterspel. Kom alles te weten over splashpads, waterglijbanen, inflatables, waterspeelstructuren en nog veel meer.

De stand van Watergames & More vind je in hal 2 tegenover het Zwembadplein, stand 244.

Datum: 14, 15 & 16 november 2023, 10:00-18:00u.
Locatie: Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg, Nederland

Flag nl nl

        Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

        Andere

        Contact