Nieuws

Het beursseizoen 2023 zit erop!

Leestijd: 1,5 minuut
Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken, Openbare ruimtes

De beurzen voor 2023 zitten erop voor Watergames & More! De afgelopen maanden hebben we met veel plezier deelgenomen aan de IAAPA Expo, de ZwembadBranche Dag, Aqunale en de Recreatie Vakbeurs. Er zijn ons mooie vraagstukken gepasseerd en ons beursteam heeft de desbetreffende bezoekers daar over goed kunnen adviseren. Het is geweldig om te zien dat velen met ons de mening delen dat water het mooist denkbare speelgoed is!

Heeft u dit beursseizoen geen kans gehad om ons te komen ontmoeten? Geen probleem! Watergames & More staat altijd voor u klaar. We begrijpen dat een waterattractie uitzoeken voor uw locatie een lastige klus kan zijn. Daarom helpen onze experts u graag bij het selecteren van de juiste waterglijbaan, spray park, waterspeelstructuur en/of inflatables. Daarnaast ontwerpt ons team van enthousiaste professionals met oog voor detail innoverende waterspelconcepten tegen een all-in prijs.

Ons totaalpakket van uiteenlopende services ontzorgt u volledig op het gebied van ontwerp, design, bouw, installatie en onderhoud. Daarnaast heeft u bij ons één vast aanspreekpunt, die op de hoogte is van uw locatie, doelgroep en wensen. Dat maakt helder communiceren en snel schakelen een stuk makkelijker! Hierdoor komt u nooit voor verassingen te staan.

Welke waterattractie u ook wenst, wij realiseren het voor u. Geheel gebruiksklaar. Neem contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

15 aug 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden en Attractieparken Welkom in de wereld van eindeloos plezier en creatieve verbeelding! Bij Watergames & More begrijpen we dat elk v...
09 mei 2023 - Projecten
Leestijd: 1,5 minuut Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie, Zwembaden, Attractieparken en Openbare ruimtes Op zoek naar een goede en duurzame manier om uw kleine en grote gasten met het mooie weer verkoeli...

Watergames & More Brochure

Download nu

Waterglijbanen Brochure

Download nu

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact