Nieuws

Bereik nieuwe hoogten met WaterClimbing klimwanden

WaterClimbing klimwanden zijn avontuurlijke klimtoestellen. De klimwanden worden geplaatst aan de rand van het zwembad en kunnen tot wel negen meter hoog worden. 2015 is een goed jaar voor klimwanden van WaterClimbing want er zijn diverse nieuwe modellen. Dankzij de nieuwe modellen is meer variatie mogelijk en kunnen ook kleinere zwembaden uitgerust worden met een klimmuur.

Voorheen was is een zwembaddiepte van minimaal drie meter vereist. Met de komst van de nieuwe modellen zijn er al oplossingen voor baden met een diepte van 1,80 meter. Daarnaast worden de nieuwe modellen op de kade verankerd in plaats van in de bassinwand. Hierdoor is de installatie eenvoudiger en sneller te realiseren. Bovendien kan het zwemwater bij deze oplossingen gewoon in het bassin blijven.

Een opvallend nieuw model is klimwand WDI/WDO. Dit is een klimtoestel met een dak element. Het dak voegt letterlijk een extra dimensie toe want er kan nu ook ondersteboven geklommen worden. Deze klimwand is standaard drie meter breed en vereist een minimale zwembaddiepte van 1,80 meter. Het toestel kan zowel in de hoogte als in de breedte verder op maat aangepast worden.

Eveneens nieuw is de klimwand met een inklapbaar startelement (WSI-U/WDI-U). Door het startelement in te klappen wordt de klimwand ontoegankelijk en gaat er geen zwemruimte verloren. Zo kan het bad ook voor puur zwemmen ingezet blijven worden.

Alle WaterClimbing toestellen zijn voorzien van vier klimroutes die aangegeven zijn met kleurschakeringen. De toestellen zijn leverbaar in varianten voor zowel binnen- als buitenbaden. De staalconstructie is van roestvrijstaal en leverbaar in diverse kleuren poedercoating. Het klimvlak (boulderwand) kan transparant, mat of melkachtig worden uitgevoerd.

Veiligheid en duurzaamheid staan bij Watergames & More hoog in het vaandel. Alle producten van WaterClimbing zijn uitvoerig getest en volledig gecertificeerd door het TÜV (Technischer Überwachungsverein). Bovendien voldoen ze aan EN 79001, de veiligheidsstandaard voor klimwanden in zwembaden. De innoverende ontwerpen van WaterClimbing zijn tevens in 2009 bekroond met de Stahl-Innovationspreis.

Heeft u interesse gekregen in WaterClimbing toestellen? Heeft u nog vragen of wilt u graag meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact