Abrio: nieuw in de openbare ruimte!

Leestijd: 1,5 minuut
Interessant voor: Watergames, Verblijfsrecreatie, Dagrecreatie en Zwembaden

Steden warmen sneller op door het hitte-eiland-effect. Daarom zoeken we voortdurend naar oplossingen die gemeenten kunnen helpen bij het bieden van verkoeling aan burgers en gemeenschappen. Naast onze interactieve waterspeelplaatsen presenteren we nu de Abrio uit de Coolhub™-collectie!

Deze innovatieve oplossing, ontworpen door Vortex Aquatic Structures International, is bedoeld om stadsbewoners een rustgevende en verfrissende plek te bieden. Tegelijkertijd is de Abrio duurzaam en efficiënt in beheer.

De Abrio is ontworpen met de gebruiker in gedachten en biedt een comfortabele plek waar inwoners zelfs op de heetste dagen kunnen afkoelen. Met verkoelende mist en architecturale schaduwplekken zorgt de Abrio overdag voor verlichting tegen de hitte. ’s Avonds verandert het in een gezellige ontmoetingsplek, verlicht door de zachte gloed van zonne-energie aangedreven LED-verlichting.

De Abrio is uitgerust met geavanceerde technologieën die het watergebruik optimaliseren, zoals de PlayStart™-activatie en de MicroFlow™-controller. De PlayStart™-activatie zorgt ervoor dat water alleen op verzoek wordt geactiveerd, terwijl de MicroFlow™-controller een compleet geïntegreerd watermanagementsysteem biedt. Via een mobiele applicatie kunnen zowel het waterverbruik als de waterkwaliteit nauwkeurig worden gecontroleerd.

De Abrio is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en kan eenvoudig worden geïnstalleerd zonder ingrijpende aanpassingen aan de bestaande infrastructuur. Dit maakt het extra aantrekkelijk voor steden die hun inwoners snel en effectief verkoeling willen bieden.

De Abrio is ontworpen voor iedereen: of het nu gaat om even te pauzeren tijdens een drukke dag, om te praten met geliefden, of om verkoeling te zoeken op warme dagen. De Abrio is verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Watergames & More en onze projecten? Volg ons dan op LinkedIn of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

        Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

        Andere

        Contact