De totaalleverancier van waterspel

Watergames & More is specialist in spelen op, rond, met en in water. Ons familiebedrijf, opgericht in 2008, is wereldwijd actief en marktleider van kwalitatieve waterattracties in Duitsland en de Benelux. En daar zijn we trots op!

Het is onze missie om jong en oud een onvergetelijke waterpretervaring te bieden. Saaie glijbanen en inspiratieloze zwembaden? Zeker niet! Met onze unieke waterattracties toveren we al meer dan 15 jaar een lach op het gezicht van kinderen én hun ouders.

Welke waterattractie u ook wenst, wij realiseren het voor u. Geheel gebruiksklaar. Ons totaalpakket van uiteenlopende services ontzorgt u namelijk volledig op het gebied van ontwerp, design, bouw, installatie en onderhoud.

Een waterattractie uitzoeken voor uw locatie kan een lastige klus zijn. Onze experts helpen u graag bij het selecteren van het juiste soort product voor u.

Waterglijbanen
Spray park
Inflatables
Waterspeelstructuren

Til de attractiewaarde van uw locatie naar een hoger niveau met een waterglijbaan! De waterglijbanen zijn er in allerlei soorten en maten, met diverse interactieve en personalisatie opties. Geheel op maat gemaakt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij denken graag met u mee over de invulling en uitstraling, om een maximale beleving voor uw gasten te creëren. De waterglijbanen zijn bovendien een mooie waardevermeerdering op een (bestaande) waterspeelstructuur. Onze waterglijbanen zijn gemaakt van hoogwaardig glasvezelversterkt polyester. Dit materiaal garandeert een hoge kwaliteit, duurzaamheid en is gemakkelijk in onderhoud.

Een spray park is een interactieve waterspeelplaats met waterspuiters en fonteinen, geschikt voor jong én oud. Bijzonder veilig, omdat het water uit de sproeiers op een vlakke vloer terecht komt en direct wordt afgevoerd. Het afgevoerde water wordt opgevangen en hergebruikt, wat het een duurzame waterattractie maakt.

Spray parks zijn modulair, volledig te personaliseren en op thema samen te stellen. Voor oudere kinderen kunt u bijvoorbeeld denken aan waterkanonnen en waterstorttoestellen. Terwijl voor peuters en kleuters rustige en kleine toestellen geschikter zijn. Met de toestellen kunt u binnen een spray park verschillende speelzones creëren, bijvoorbeeld een speelzone voor peuters en een speelzone voor oudere kinderen. Het combineren van deze speelzones maakt een spray park rolstoelvriendelijk en geschikt voor verschillende doelgroepen.

Een spray park biedt een eenvoudige oplossing voor het verhogen van de attractiewaarde van uw locatie. In een spray park kunnen kinderen voelen, zien en invloed uitoefenen op hun speelomgeving door water en stromingen te verplaatsen. Een spray park fungeert bovendien als sociale ontmoetingsplek voor jong en oud. De diversiteit van de toestellen zorgt voor een verlenging van de verblijfsduur van uw gasten, wat de horecauitgaven ten goede komt.

Samenwerking met Waterplay®

Bij de productie van onze spray parks werken we samen met onze partner Waterplay®. Dit kwaliteitsmerk adviseert en controleert ons bij het proces op het gebied van veiligheid. Door deze samenwerking worden projecten zo veilig en efficiënt mogelijk gerealiseerd.

Inflatables zijn losse kwalitatieve elementen die zowel in out- als indoorwater samen een parcours vormen voor urenlange waterpret. Deze elementen vormen samen een verscheidenheid aan functies en moeilijkheidsgraden. Makkelijk uit te breiden van één of enkele elementen tot een groot parcours. Met inflatables bezorgt u 30 tot 250 personen tegelijk een onvergetelijke tijd op het water.

Samenwerking met Union Aquaparks

Wij werken samen met onze partner Union Aquaparks. Dit betrouwbare merk is de beste keuze wanneer u kiest voor inflatables. De inflatables van Union onderscheiden zich door hun uitzonderlijke kwaliteit en hun modulaire elementen. Hierdoor zijn ze gemakkelijk aan elkaar te koppelen en te verwisselen. Bovendien blijven de inflatables van Union langer op druk dan de gemiddelde opblaasbare speelelementen in de markt.

Het materiaal van de Union inflatables is een kwalitatief PVC-doek, TÜV gecertificeerd. De UVbeschermers en schimmelwering staan garant voor een lange gebruiksduur. De drop-stitch naden houden de elementen zelfs onder hoge druk in vorm. Dankzij de antislip textuur hebben gebruikers een betere grip. Slimme veiligheidstoepassingen voorkomen dat de elementen op het water kunnen worden geopend; zo is er geen kans op beknellingsgevaar.

Een waterspeelstructuur biedt een unieke speelbeleving. Bij het ontwerp wordt niet alleen rekening gehouden met het thema, maar ook met de speelwaarde en het prikkelen van de ontwikkelingsfase van kinderen. Denk aan samenspel, fantasie, lichamelijke beweging, educatie en interactie. Kwaliteit, interactiviteit en hoge speelwaarde zijn kenmerken voor de unieke ontwerpen.

Het ontwikkelen en realiseren van waterspeelstructuren is volledig in eigen beheer. Het designteam vertaalt uw wensen en thema naar een uniek ontwerp, volledig op maat gemaakt. Dit unieke ontwerp wordt vervolgens op uw locatie door experts gemonteerd. Binnen no-time is uw park, zwembad of plein getransformeerd en kunt u uw gasten verrassen met een nieuwe waterattractie.

Waterspeelstructuren zijn overal te plaatsen, omdat er geen aparte instortvoorzieningen nodig zijn. De structuren zijn makkelijk op het water aan te sluiten. Doordat de toestellen op koppelstukken staan, zijn deze snel en eenvoudig van plek te wisselen. Zo creëert u steeds opnieuw een unieke speelsituatie, waarmee u uw gasten een andere waterspelbeleving biedt.

Een waterspeelstructuur is gemakkelijk uit te breiden van bijvoorbeeld één platform naar een metershoge structuur met waterglijbanen. Creëer verschillende routes en aparte speelzones.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier. Velden met een * zijn verplicht.

     Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

     Neem contact op
     Nieuwsbrief
     Volg ons via LinkedIn
     Volg ons via Facebook
     Volg ons via Youtube

     Andere

     Contact