Maak kennis met ons beursteam van 2021

In het laatste kwartaal van 2021 is Watergames & More weer aanwezig op diverse beurzen. We stellen graag het team aan u voor dat (in wisselende samenstelling per beurs) voor u klaarstaat:

Odmar

Algemeen Directeur & mede-eigenaar

Odmar houdt zich bezig met onze bedrijfsstrategie & -ontwikkeling, verdiept zich in markt- ontwikkelingen en hij is (eind)verantwoordelijk voor het aansturen van onze designers & projectcoördinatoren. Odmar is een verbinder, zowel in het relatiebeheer met onze partners als tussen onze diverse afdelingen (sales & marketing enerzijds, design & realisatie anderzijds). Naast zijn werkzaamheden is Odmar ook ervaringsdeskundige: Hij wil elke waterglijbaan die wij bouwen minimaal één keer geprobeerd hebben!

Marc

Senior Key Account Manager Nederland en België

Heeft u de wens om de attractiewaarde van uw locatie in Nederland/België te verhogen met bv. een Spray Park of nieuwe/vervangende waterglijbaan? Dan is Marc uw eerste aanspreekpunt. Met Marc is het leuk zaken doen! Hij denkt graag met u mee en schakelt snel. Hij vindt het belangrijk om goede klantrelaties op te bouwen & visies werkelijkheid te laten worden. Marc vertaalt behoeften van opdrachtgevers in uitvoerbare ontwerpen en zorgt dat deze matchen met onze producten en services. Neem contact met hem op om de mogelijkheden te bespreken!

Remco

Senior Key Account Manager Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland

Remco is binnen ons team verantwoordelijk voor de klanten en opdrachtgevers in de Duitstalige landen. Remco schakelt snel en stelt het belang van de klant en opdrachtgevers altijd voorop. Door zijn gedrevenheid, enthousiasme en eerlijkheid is Remco een professionele partner voor klanten en opdrachtgevers. Remco werkt graag samen om de opdrachten van klanten en opdrachtgevers perfect uit te voeren. Wilt u een mooi nieuw project samen met Watergames & More in Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk of Zwitserland realiseren neem dan zeker contact met hem op!

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.


    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube