Maak kennis met ons beursteam van 2020

In het laatste kwartaal van 2020 is Watergames & More weer aanwezig op diverse beurzen. We stellen graag het team aan u voor dat (in wisselende samenstelling per beurs) voor u klaarstaat:

Paul

Oprichter & mede-eigenaar, Commercieel Directeur & Accountmanager Duitsland

Paul realiseert o.a. Spray Parks in binnen- en buitenland, voor allerlei soorten opdrachtgevers zoals recreatielocaties en gemeenten. Verkopen & adviseren vindt hij het leukste wat er is! Paul is goed in het enthousiasmeren van mensen voor het product. Met de grote diversiteit tussen opdrachtgevers, vraagt ieder ontwerp voor een advies op maat. Samen met de opdrachtgever kijkt hij hoe de mogelijkheden en wensen in een uitvoerbaar en uniek ontwerp kunnen worden geïmplementeerd.

Marc

Senior Key Account Manager Nederland en België

Heeft u de wens om de attractiewaarde van uw locatie in Nederland/België te verhogen met bv. een Spray Park of nieuwe/vervangende waterglijbaan? Dan is Marc uw eerste aanspreekpunt. Met Marc is het leuk zaken doen! Hij denkt graag met u mee en schakelt snel. Hij vindt het belangrijk om goede klantrelaties op te bouwen & visies werkelijkheid te laten worden. Marc vertaalt behoeften van opdrachtgevers in uitvoerbare ontwerpen en zorgt dat deze matchen met onze producten en services. Neem contact met hem op om de mogelijkheden te bespreken!

Odmar

Algemeen Directeur, mede-eigenaar & Hoofd Uitvoering

Odmar houdt zich bezig met onze bedrijfsstrategie & -ontwikkeling, verdiept zich in markt- ontwikkelingen en hij is (eind)verantwoordelijk voor het aansturen van onze designers & projectcoördinatoren. Odmar is een verbinder, zowel in het relatiebeheer met onze partners als tussen onze diverse afdelingen (sales & marketing enerzijds, design & realisatie anderzijds). Naast zijn werkzaamheden is Odmar ook ervaringsdeskundige: Hij wil elke waterglijbaan die wij bouwen minimaal één keer geprobeerd hebben!

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.


    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube