Maak kennis met ons beursteam van 2019

Van september tot en met november 2019 is Watergames & More weer aanwezig op diverse beurzen. We stellen graag het team aan u voor dat (in wisselende samenstelling per beurs) voor u klaarstaat:

Paul

Oprichter & mede-eigenaar, Commercieel Directeur & Accountmanager Duitsland

Paul realiseert o.a. Spray Parks in binnen- en buitenland, voor allerlei soorten opdrachtgevers zoals recreatielocaties en gemeenten. Verkopen & adviseren vindt hij het leukste wat er is! Paul is goed in het enthousiasmeren van mensen voor het product. Met de grote diversiteit tussen opdrachtgevers, vraagt ieder ontwerp voor een advies op maat. Samen met de opdrachtgever kijkt hij hoe de mogelijkheden en wensen in een uitvoerbaar en uniek ontwerp kunnen worden geïmplementeerd.

Jordy

Accountmanager Nederland & België

Heeft u de wens om de attractiewaarde van uw locatie in Nederland/België te verhogen met bv. een Spray Park of nieuwe/vervangende waterglijbaan? Dan is Jordy uw eerste aanspreekpunt. Met Jordy is het leuk zaken doen! Hij denkt graag met u mee en schakelt snel. Hij vindt het belangrijk om goede klantrelaties op te bouwen & visies werkelijkheid te laten worden. Jordy vertaalt behoeften van opdrachtgevers in uitvoerbare ontwerpen en zorgt dat deze matchen met onze producten en services. Neem contact met hem op om de mogelijkheden te bespreken!

Odmar

Algemeen Directeur, mede-eigenaar & Hoofd Uitvoering

Odmar houdt zich bezig met onze bedrijfsstrategie & -ontwikkeling, verdiept zich in markt- ontwikkelingen en hij is (eind)verantwoordelijk voor het aansturen van onze designers & projectcoördinatoren. Odmar is een verbinder, zowel in het relatiebeheer met onze partners als tussen onze diverse afdelingen (sales & marketing enerzijds, design & realisatie anderzijds). Naast zijn werkzaamheden is Odmar ook ervaringsdeskundige: Hij wil elke waterglijbaan die wij bouwen minimaal één keer geprobeerd hebben!

Lidka

Sales & Marketing Manager

Lidka zorgt dat we zichtbaar zijn in de markt: online & offline, geen kans blijft onbenut om Watergames & More te promoten in de markt. Daarnaast voorziet ze onze Accountmanagers van een salesstrategie en van salesmiddelen om deze uit te dragen. Lidka studeerde Vrijetijdwetenschappen en werkte voor diverse attracties voordat ze ons team kwam versterken. Met haar ervaring in de leisure-branche begrijpen we nóg beter wat onze opdrachtgevers nodig hebben en hoe wij hierop in kunnen spelen met onze diensten en producten.

We kondigen met plezier aan dat ons salesteam wordt uitgebreid met Dennie Beune; vanaf september 2019 zal hij Watergames &  More vertegenwoordigen op de Duitse markt.

Dennie

Accountmanager Duitsland

Wanneer u in gesprek wilt gaan over het realiseren van een project zoals een Spray Park of een waterglijbaan op een locatie in Duitsland, dan bent u in goede handen bij Dennie. Zijn kracht is nauwkeurig en met korte lijnen werken. Voor hem zijn zaken als klantenbinding, persoonlijk advies en ontzorging enkele toepasselijke omschrijvingen. Dennie is analytisch in de behoeften van opdrachtgevers en vertaalt dit naar haalbare projecten. Hij staat u graag ter beschikking om de mogelijkheden te bespreken van het verhogen van de attractiewaarde van uw locatie.

Neem contact op
Nieuwsbrief