Nieuws

Waterpret in stijl

Interactieve polyester speeltoestellen bij ieder denkbaar thema

Watergames & More kan nu iedere waterspeelplaats of zwembad in een volledig gethematiseerd speelparadijs veranderen. Dankzij ons maatwerk met glasvezelversterkt polyester kunnen wij waterglijbanen customizen, Spray Parks op unieke wijze thematiseren en nog veel meer. Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld heerlijk spelen op een piratenschip, kasteel of zwemmen bij een schateiland. Of kies voor een tropisch zwemparadijs met dolfijnen, olifanten en giraffen. Alle thema’s en alle combinaties zijn mogelijk.

Maatwerk waterspeeltuin
Uniek is onze mogelijkheid een Spray Park compleet op maat te maken en vervolgens uit te rusten met de techniek van Waterplay, om werkelijk interactief waterspel mogelijk te maken. Zo brengen we onze speeltoestellen en waterspeelplaatsen tot leven met interactieve fonteinen, waterbogen, licht en geluid.

Unieke waterglijbanen
Ook de waterglijbanen van Watergames & More kunnen naadloos verwerkt worden binnen uw thema. Bovendien kunnen onze glijbanen ook voorzien worden van interactieve elementen en worden aangesloten op onze speelstructuren. Zo wordt elk zwembad een interactief speelparadijs.

Watergames & More denkt als totaalleverancier graag met u mee van concept tot oplevering. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is zelfs mogelijk om vanaf een foto of tekening te komen tot een ontwerp dat wij voor u gaan realiseren.

Ontwerp uw eigen waterspeelplaats!
Bent u op zoek naar een professionele en gethematiseerde inrichting van uw zwembad, bungalowpark of pretpark? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die wij u bieden om van uw zwembad of park een interactief thematisch speelparadijs te maken.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact