Nieuws

WaterGush: The Social Media Fontein

Wij brengen de producten van WaterGush naar Nederland. WaterGush staat aan de wieg van de ‘The Social Media Fountain’. Deze fonteinen zijn uniek door hun verregaande mogelijkheden om mensen met elkaar in contact te brengen, in de publieke ruimte.

De Social Media Fountain is een concept waarbij alle mogelijkheden van een fontein (water, licht en muziek) beschikbaar worden gesteld voor toeschouwers om mee te interacteren. Hierdoor is de toeschouwer niet langer passief of… toeschouwer, maar gebruiker!

Het systeem van de fonteinen gebruikt de nieuwste technologie in smartphones, om de gebruiker de fontein te laten aansturen via een intuïtief werkende applicatie.

Het kan zo simpel zijn als de kleur van de verlichting van de fontein wijzigen, tot de muziek en de complete watergift de fontein beïnvloeden door de telefoon te bewegen. Er kunnen zelfs digitaal munten in de fontein worden gegooid om kortingen te krijgen bij winkels in de buurt van de fontein.

Alle resultaten hiervan kunnen, samen met foto’s en video’s van de fontein, met één druk op de knop worden gepubliceerd op diverse social media, zoals Facebook en Twitter. Zo brengen wij de fontein in verbinding met bezoekers van ondermeer winkelcentra, dorpskernen en –pleinen, en wijkparken.

Het belangrijkste doel is hierbij om publieke ruimte te creëren waar ‘gebruikers’ een actief element van de omgeving worden en voelen dat zij onderdeel zijn van de fontein, en waarbij hun netwerk via de social media ook nog eens deelgenoot kunnen worden van deze ervaring.

De promotie- en marketingmogelijkheden voor (en bij) winkelcentra, dorpskernen en -pleinen, en wijkparken is ongekend! De Social Media Fountain biedt kansen om een omgeving te revitilaseren en bezoek te genereren, in een tijdperk waarin mensen een overdaad een keuze hebben in de wijze waarop zij hun vrije tijd in richten.

Door de kracht van social media is het niet alleen de aanwezigheid van de fontein zelf die bezoek generereert, maar is het juist de interactie van alle gebruikers met de fontein, die ‘traffic’ bij een bepaalde locatie op gang brengt.

Interesse in deze geweldige mogelijkheid? Neem gerust contact op via ons contactformulier.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube