Nieuws

Watergames on Tour: Van Interbad vorige week, naar ZBB woensdag!

Vorige week waren we met onze stand aanwezig op de Interbad in Stuttgart, Duitsland. Met veel plezier hebben we de bezoekers geënthousiasmeerd over onze producten. Na de EAS en Interbad in september, keren we deze week weer terug naar de Hollandse bodem. Deze week staat de ZwembadBranche dag (ZBB) op het programma. Op onze stand #3.8 vertellen we u alles over Challenge Tracks van Aquaglide, GoH20 waterglijbanen en Spray Parks.

Van 27 tot en met 30 september waren we in Duitsland om bezoekers van Interbad 2016 alles te vertellen over GoH20 waterglijbanen en Spray Parks. De recent opgeleverde projecten die in het zonnetje gezet werden, zijn GoH20 waterglijbanen in Duitsland bij Freibad Wonnemar in Marktheidenfeld en Freibad Solimare in Moers. Wat betreft Spray Parks lieten we de mogelijkheden zien aan de hand van het Spray Park bij camping De Krim op Texel. Op de stand stond tevens een element van Aquaglide tentoongesteld, waar zeer veel interesse in getoond werd. Het waren zeer waardevolle dagen.

ZwembadBranche dag in Utrecht

Vandaag staan we op de ZwembadBranche dag in Utrecht. Op 5 oktober komt de gehele zwembadbranche bijeen om kennis op te doen en informatie te delen. Tijdens deze dag worden verschillende lezingen gehouden waarbij de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van zwembaden besproken worden.

Wij van Watergames & More adviseren u graag op onze stand #3.8, om het meest uit uw zwembad te halen en speelplezier voor jong en oud te creëren. Onze flexibiliteit in het produceren van maatwerk en het thematiseren van onze producten, biedt u de mogelijkheid om toestellen aan te schaffen die volledig bij het geheel en de look-and-feel van uw zwembad passen.

Verwelkom kids in de herfstvakantie met Challenge Track van Aquaglide 

Laat uw badgasten het zomergevoel vasthouden met Aquaglide! De elementen kunnen zowel buiten als binnen geplaatst worden, waardoor u het hele jaar kunt genieten van waterpret. De Aquaglide van Watergames & More is gemaakt van meerlaags PCV, de hoogste kwaliteit materiaal voor opblaasbare speeltoestellen. Uw bestelling wordt binnen één week geleverd, ideaal dus om uw bezoekers te vermaken in de herfstvakantie!

GoH20 waterglijbanen: ongeremd plezier!

De innovatieve waterglijbanen van ons merk GoH20 zijn uitgerust met spectaculaire geluids- en lichteffecten, die voor een spetterende beleving zullen zorgen bij uw badgasten. De GoH20 glijbaan wordt op maat gemaakt, zodat die precies op de beschikbare ruimte past. Vaak kunnen we oude elementen of funderingen van de vorige glijbaan prima hergebruiken.

Passende uitstraling en spelelementen

Samen met u bepalen we het uiterlijk en de spelelementen van de glijbaan. Zo zijn er diverse GoH2O Interactive elementen, zoals het interactieve ‘Touch’ spel. Bij dit spel is het de uitdaging om zo veel mogelijk oplichtende sensoren aan te tikken, om de hoogste score te kunnen behalen. Het aantal punten en de snelheid waarmee er door de glijbaan is gegleden, worden na afloop meteen getoond op het scherm in het zwembad. Zo kunnen bezoekers niet alleen zichzelf, maar ook elkaar uitdagen om hun scores te verhogen.

Dynamische waterpret met Spray Parks

Tijdens deze ZBB kunt u ook bij Watergames & More terecht als u bijvoorbeeld een oud (pieren)badje of een loze (buiten)ruimte wilt omtoveren tot waterspeelpark. Vraag ons alle mogelijkheden die Spray Parks bieden en bekijk alle opties voor spetterend speelplezier bij uw publiek! Spray Parks bestaan uit een vaak platte vloer, waarop interactieve waterelementen geplaatst zijn. Elementen kunnen zijn waterkanonnen, waterfonteinbogen, dynamische grondspuiters en zelfs waterspringkussens die reageren op de kracht waarmee de bezoekers springt!

Ontmoet Watergames & More!

U bent van harte welkom om ons te bezoeken op de ZBB in Utrecht. We zijn te vinden op stand #3.8. Bij de balie van de ZBB kunt u zich registreren, waarna u gratis toegang krijgt. Zien we u daar?

ZwembadBranche dag (ZBB)

DeFabrique
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact