Nieuws

Watergames and More op de EAS 2015

Volgende week wordt de Euro Attractions Show (EAS) gehouden in Gotenburg, Zweden. Met ruim 425 exposanten is de EAS één van de grootste internationale vakbeurzen voor recreatieprofessionals. Uiteraard zal ook Watergames & More hier aanwezig zijn om diverse producten onder de aandacht brengen. In samenwerking met Waterplay presenteren wij de vele mogelijkheden van Spray Park waterspeelplaatsen en ook onze eigen GoH2O waterglijbanen.

GoH2O waterglijbanen

GoH2O combineert innovatie en vernieuwing met kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze waterglijbanen zijn geschikt voor iedere locatie en ieder budget. GoH2O is een beleving: onze glijbanen zijn razendsnel, uitdagend en kunnen uitgerust worden met spectaculaire licht- en geluidseffecten.

Spray Parks

Spray Parks zijn interactieve waterspeelplaatsen met spannende fonteinen, waterbogen, speeltoestellen en sproei-installaties. Met een Spray Park ontstaat een interactieve waterspeeltuin die jong en oud blijft verrassen.

Bezoek onze stand!

De EAS wordt gehouden van 6 t/m 8 oktober in het Swedish Exhibition & Congress Centre in Gotenburg. Uiteraard bent u van harte welkom om ons te komen bezoeken. U kunt ons vinden bij stand A213, op de begane grond (Ground Level). Voor kaarten en verdere praktische informatie kunt kijken op de officiële website van het evenement: https://registration.experientevent.com/ShowIAA152/

Nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden van onze producten? Bekijk onze productpagina’s of neem direct geheel vrijblijvend contact met ons op.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact