Nieuws

WaterClimbing nu voor élk zwembad

Toen Watergames & More WaterClimbing (klimwanden voor zwembaden) in 2010 introduceerde werd er door zwembaden zeer enthousiast gereageerd – ondermeer omdat, in tegenstelling tot waterglijbanen, WaterClimbing een unieke attractie is, die zwembaden aantrekkingskracht geeft in de wijde omgeving.

Met een gemiddelde capaciteit van 75 personen per uur, biedt WaterClimbing bovendien meer toevoegde waarde dan vaak gedacht. WaterClimbing is bovendien een hoogwaardig product in kwaliteit en design. Het is zeer veilig en volledig gecertificeerd door TÜV conform EN 79001 (de veiligheidsstandaard voor klimwaden in zwembaden).

Alleen waren er tot op heden maar drie modellen beschikbaar (5,0, 6,0 en 7,0 meter hoog), waarbij een waterdiepte nodig was van 3,5 meter. Hierdoor behoorde WaterClimbing voor veel zwembaden niet tot de mogelijkheden.

Nu is er een groot scala aan nieuwe modellen beschikbaar gekomen. Er zijn modellen met een hoogte variërend van 3,0 tot 4,5 meter, met een vereiste waterdiepte vanaf 2,0 meter. Tevens is er een spectaculaire Boulderwand, waarbij slechts een waterdiepte van 1,8 meter is vereist. Dit maakt WaterClimbing bereikbaar voor elk zwembad in Nederland.

Daar komt bij dat er nieuwe montagemogelijkheden zijn ontwikkeld. Zo kan WaterClimbing niet alleen aan de badwand, maar ook op het perron van het zwembad worden gemonteerd, waardoor installatie (achteraf) veel makkelijker wordt. Hiierdoor is WaterClimbing pas echt mogelijk bij elk type zwembad, met elk type badomloop.

Door de doorontwikkeling van het product is het bovendien mogelijk tot een scherpere prijsstelling te komen. Zo is de 3,0 meter hoge klimwand van WaterClimbing beschikbaar vanaf ca. € 38.000 geïnstalleerd op locatie. De grote modellen zijn nu beschikbaar vanaf ca. € 50.000 geinstalleerd op locatie.

In de service zijn er ook verbeteringen doorgevoerd, zoals optionele instructieborden en ‘buiten gebruik’ markering. Tot slot zijn er voor architecten paketten ontwikkeld met 2D en 3D CAD data en hoge resolutie foto’s, die het inplannen van WaterClimbing vergemakelijken.

Dat maakte de keuze voor WaterClimbing wél heel makkelijk. Daarom: WaterClimbing nu voor élk zwembad. Een echte attractie. Meer weten? Neem contact op voor advies op maat, via onze contactformulier.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact