Nieuws

Vlinders in je buik met onze nieuwste waterglijbaan

Een unieke tintelende sensatie met een wervelende belevenis van vlinders in je buik. Dat is het gevoel dat bezoekers begin dit jaar kunnen ervaren op onze nieuwste waterglijbaan in Moers (Duitsland).

Op dit moment wordt bij Freibad Solimare met man en macht gewerkt aan een groots renovatieproject. Het vernieuwde complex zal bestaan uit diverse moderne binnenbaden, buitenbaden, een ijshal met bistro en een grote speelweide. Watergames & More is trots om op deze nieuwe speelweide een unieke waterglijbaancombinatie te mogen realiseren.

Centraal in de opvallende constructie is het grote trappenhuis. De spanning neemt toe terwijl je steeds verder naar boven klimt. De hoofdattractie zijn twee wervelende glijgoten waarin een dunne film van water stroomt. Bezoekers nemen plaats in een grote rubberen band en glijden vervolgens razendsnel naar beneden. Door de vloeiende glijbeweging en de golvende vorm ontstaat het gevoel van vlinders in je buik. Een unieke ervaring die bezoekers zal blijven betoveren.

De nieuwe glijbaan is een maatwerk GoH2O waterglijbaan geïnspireerd op de GoH2O Superslider. GoH2O is ons eigen merk waterglijbanen en staat voor spannende glijsensaties, duurzaamheid en veiligheid. Bij deze waterglijbaan zijn technieken toegepast voor extra comfort. Zo is er een bandenlift om de banden na gebruik automatisch weer naar boven te brengen. Niet alleen heel gemakkelijk maar ook veilig: een overvol trappenhuis behoort hiermee tot het verleden.

Dankzij het automatische start-stop systeem kan iedereen onbezorgd genieten. Er is nooit meer dan één persoon op de glijbaan en dus zijn botsingen onmogelijk. Bovendien zorgt het start- en stopsysteem voor een optimale doorstroming. Zo komt iedereen zo snel mogelijk aan de beurt en is de waterglijbaan veilig voor jong en oud.

Onze waterglijbaanattractie is zelfs zo veilig dat het gecertificeerd is voor gebruik met toezicht op afstand. Er hoeft dankzij een uitgebreid toezichtsysteem met camera’s en luidsprekers dus geen personeel direct op locatie aanwezig te zijn. Dit maakt de waterglijbaanattractie ook kostentechnisch extra aantrekkelijk omdat de operationele kosten lager zijn.

De attractie bij Freibad Solimare is zeer toekomstbestendig. In de plannen staan nu al drie RVS droge glijbanen die ook vanuit het trappenhuis toegankelijk zullen zijn. In de toekomst kunnen zelfs nog meer glijbanen worden toegevoegd dankzij de modulaire opbouw van het trappenhuis. Met de oplevering van deze glijbaan in mei 2016 is Freibad Solimare echt helemaal klaar voor de toekomst!

GoH2O waterglijbanen zijn spannende en spectaculaire glijbanen die zeer duurzaam en comfortabel zijn. Het gehele productieproces hebben wij in eigen hand en dat garandeert topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij leveren al onze waterglijbanen sleutelklaar en kunnen daarbij ook alle bijkomende werkzaamheden voor u uit handen nemen. Met Watergames & More kan op iedere locatie en met ieder budget een wervelende waterglijbaan gerealiseerd worden.

Heeft u nog vragen over de vele mogelijkheden van GoH2O? Bekijk dan direct onze uitgebreide productpagina’s of neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u er graag meer over.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact