Nieuws

Spray Parks veroveren België

Spray Parks zijn de internationale sensatie op het gebied van duurzame interactieve waterspeelplaatsen van het gerenommeerde merk Waterplay. Watergames & More brengt dit fenomeen nu voor het eerst ook naar België.

Bij Kompas Camping Westende, gelegen aan de Vlaamse kust tussen Oostende en De Panne, realiseren wij een prachtig nieuw Spray Park. Hierdoor wordt de speelweide van deze gezellige familiecamping getransformeerd naar een prachtige waterspeeltuin waar iedereen kan genieten van het beste dat water te bieden heeft.

Ook Wallonië krijgt dit voorjaar zijn allereerste Spray Park. In opdracht van VZW Les lacs de l’Eau d’Heure, diep in de Belgische Ardennen nabij het idyllische Froidchapelle, realiseren wij een waterspeeltuin in het teken van de complete renovatie, deze zal garant zal staan voor eindeloos veel waterplezier.

Alle Spray Parks zijn opgebouwd uit elementen gefabriceerd door de Canadese producent Waterplay. Door spannende fonteinen, waterbogen, speeltoestellen en diverse sproei-installaties te combineren creëert u een waterspeeltuin die uw bezoekers constant zal verrassen. Naast de plaatsing van een compleet nieuw bassin met toestellen is het ook mogelijk om bestaande faciliteiten aan te vullen of nieuw leven in te blazen.

Door enkel gebruik te maken van de beste materialen zoals roestvrijstaal, speciale verf (Super Durable Tiger Drylac) en een professionele afwerking op alle onderdelen bent u verzekerd van een duurzaam product dat vele jaren mee zal gaan. Watergames & More heeft ruime ervaring met het leveren en plaatsen van Waterplay Spray Parks in Noord- en West-Europa. Wij bieden totale turn-key maatwerk oplossingen waarmee u straks zorgeloos uw bezoekers kunt laten genieten van prachtige en spectaculaire waterspeelplaatsen.

Heeft u interesse gekregen naar de vele mogelijkheden van Spray Parks? Of bent u benieuwd naar onze andere expertises op gebied van waterrecreatie? Neem dan gerust contact met ons op.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact