Nieuws

Spetterend beursprogramma Watergames and More

Dit najaar zijn er diverse recreatievakbeurzen in binnen- en buitenland waar Watergames & More als exposant bij aanwezig zal zijn. Een vakbeurs is de ideale plaats om in aanraking te komen met nieuwe producten, de laatste innovaties en om nieuwe contacten op te doen. Als specialist op het gebied van waterspeelplaatsen en waterglijbanen is het onze missie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van het al het moois dat water kan bieden. Deze missie dragen wij ook uit op de verschillende beurzen waar wij dit najaar aanwezig zullen zijn.

6 t/m 8 oktober 2015 – EAS 2015

De eerste beurs op het programma is de Euro Attractions Show (EAS) in Gotenburg, Zweden. Tijdens deze internationale vakbeurs voor recreatieprofessionals zal Watergames & More diverse producten onder de aandacht brengen waaronder onze eigen GoH2O waterglijbanen. In samenwerking met Waterplay tonen we ook de vele mogelijkheden en diversiteit van een Spray Park. U kunt ons vinden bij stand A213, op de begane grond (Ground Level).

14 oktober 2015 – ZwembadBranche Dag

Op 14 oktober wordt in Utrecht de ZwembadBranche Dag georganiseerd. Dit is dé Nederlandse beurs voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van zwembaden en waterrecreatie. Wij zullen hier aanwezig zijn om onze GoH2O-waterglijbanen, Spray Parks en Playtime softplay waterspeelplaatsen te promoten.

27 t/m 30 oktober 2015 – FSB 2015 Keulen

Van 27 t/m 30 oktober wordt de FSB gehouden in Keulen. Met ruim 650 exposanten en een beursoppervlakte van ruim 80.000 vierkante meter is dit de grootste recreatievakbeurs van Europa. Van sportcomplexen tot speeltuinen en van zwembaden tot pretparken, deze beurs is onmisbaar voor iedere recreatieprofessional.
Tijdens de FSB presenteren wij een scala aan producten voor zwembaden, campings, openbare speeltuinen en faciliteiten. Extra veel aandacht is er voor onze GoH2O waterglijbanen, interactieve Spray Parks en Playtime waterspeeltuinen.

3 t/m 5 november 2015 – Recreatie vakbeurs Hardenberg

De Recreatie Vakbeurs in Hardenberg is al veertien jaar een begrip in de Nederlandse recreatiebranche. Er is een groots en divers aanbod van exposanten die zich allen professioneel inzetten voor toprecreatie. De Recreatie Vakbeurs wordt gehouden in Evenementenhal Hardenberg van dinsdag 3 t/m donderdag 5 november 2015.

Meer informatie

U bent uiteraard meer dan welkom om ons op één of meerdere beursdagen te komen bezoeken. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden van onze producten. Dit is het complete Watergames & More beursprogramma voor dit najaar:

6 t/m 8 oktober EAS 2015
Gotenburg, Zweden
A213, Ground Level
14 oktober Zwembadbranche Dag
Utrecht, Nederland
Standnummer 23
27 t/m 30 oktober FSB 2015
Keulen, Duitsland
Hal 7, A-013
3 t/m 5 november Recreatie Vakbeurs
Hardenberg, Nederland

Nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden van onze producten? Neem dan direct en geheel vrijblijvend contact met ons op.

    Voor het downloaden van dit bestand vragen we wat contactinformatie, vul onderstaand formulier in om het bestand te downloaden.

    Neem contact op
    Nieuwsbrief
    Volg ons via LinkedIn
    Volg ons via Facebook
    Volg ons via Youtube

    Andere

    Contact